Alle Nieuws

EA kondigt gratis 2018 FIFA World Cup Russia content aan voor FIFA 18

door _TheGamer_
01-05-2018 09:51
2 Reacties

EA kondigt vandaag aan dat het het grootste voetbaltoernooi ter wereld naar FIFA 18 komt, in de vorm van een gratis 2018 FIFA World Cup Russia contentupdate. De 2018 FIFA World Cup-update biedt een volledige en authentieke toernooi-ervaring met officiële FIFA World Cup-onderdelen zoals authentieke teams, stadions, tenues, kits, badges, de officiële wedstrijdbal en de officiële trofee. Fans kunnen de update vanaf 29 mei downloaden op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

In de 2018 FIFA World Cup Russia-update kunnen spelers kiezen uit een van de 32 gekwalificeerde landen om hun FIFA World Cup-droom uit te laten komen en zelf geschiedenis te schrijven. Van de groepsfase tot de finale in Moskou in de speltypen Online vriendschappelijke wedstrijden en Online toernooi. Duik in het speltype Aangepast Toernooi om een gelicenseerd nationaal team in FIFA 18 te kiezen en een uniek toernooi te maken, ook met niet-gekwalificeerde landen zoals Nederland, Italië, Chili en de Verenigde Staten. Beleef daarnaast de authentieke stadionsfeer in een snelle Aftrap, in je eentje of met vrienden.

Beleef het spektakel zowel op als buiten het veld met officiële FIFA World Cup-onderdelen, van een meeslepende sfeer met alle 12 stadions in Rusland tot authentieke velden en de vlaggen van de nationale teams. Het officiële 2018 FIFA World Cup Russia grafische en televisiepakket biedt een overtuigende voetbalervaring dankzij de Frostbite-engine in de PS4-, Xbox One- en PC-versies, met filmische scènes die de FIFA World Cup-ervaring lang na het laatste fluitsignaal laten doorgaan. 

Stort je in FIFA World Cup Ultimate Team en werk met een aangepast teamgeestsysteem met dynamische spelersitems die gerelateerd zijn aan het echte toernooi om een internationaal dreamteam te maken. In FIFA World Cup Ultimate Team vind je ook FIFA World Cup ICONS, een paar van de meest iconische spelers uit de geschiedenis van het toernooi.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Fifa 18

Reacties / Vragen (2)

 1. BBee

  Ohhh lekker hoor. Vorige EK versie moesten we volgens mij betalen... Toch?? ❔❕

  01-05-2018 22:49
 2. _TheGamer_

  Zeker even downloaden 😍

  01-05-2018 23:59
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.