Alle Nieuws

Grote Splatoon 2-update levert nieuwe mogelijkheden

door UC52
24-04-2018 22:43
Geen reacties

Morgen verschijnt gratis nieuwe content voor Splatoon 2 op de Nintendo Switch. Na het downloaden van een grote nieuwe update (versie 3.0.0) voor Splatoon 2 die op 25 april beschikbaar komt, krijgen spelers toegang tot een schat aan nieuwe mogelijkheden.Tot de nieuwe content behoort onder andere de uitdagende nieuwe rang X voor de best presterende spelers in profgevecht, meer dan 100 stuks nieuwe en terugkerende uitrusting, wapenbalansaanpassingen en de terugkeer van Callie van de beroemde Squid Sisters.

Rang X is een extreem uitdagende profgevechtervaring, bedoeld voor de allerbeste spelers. Spelers die in het huidige klassement van Splatoon 2 de rang S+10 hebben, worden na het downloaden van de update automatisch als rang X geregistreerd. Spelers die rang X zijn, strijden om een X-kracht-level. Spelers met vergelijkbare X-kracht worden aan elkaar gekoppeld. Eén keer per maand worden de 500 spelers met het hoogste X-kracht in elk van de vier verschillende profgevechtstanden bekendgemaakt in de SplatNet2-sectie van de Nintendo Switch Online-app voor mobiele apparaten.

De X-kracht-levels worden elke maand gereset. Bij deze reset worden spelers waarvan hun X-kracht lager is dan een bepaalde drempelwaarde teruggezet naar S+9. Dit nieuwe systeem moedigt spelers van alle rangen aan om hun spel en vaardigheden te verbeteren, in plaats van alleen maar te focussen op het stijgen in rang.

De eerste X-kracht reset is gepland voor 31 mei, toekomstige resets zullen steeds plaatsvinden op de eerste dag van de maand. Tot deze periodieke resets behoren ook de rotatie van de 8 geselecteerde levels in elke stand – waarbij elke 2 uur 2 levels roteren – de toevoeging van nieuwe wapens en de introductie van nieuwe levels. De update van morgen brengt ook de terugkeer van het populaire level Kamp Karper en vier extra wapens.

Naast rang X levert deze nieuwe update meer dan 100 stuks uitrusting – sommige daarvan zijn nieuw, andere keren terug uit de eerste Splatoon – en nieuwe songs van Chirpy Chips, een populaire in-game chiptune-band uit de eerste game. De update voorziet ook in wapenbalansaanpassingen, bugfixes en andere verbeteringen.

De software-update markeert ook de langverwachte terugkeer van Callie van de beroemde Squid Sisters. Wanneer spelers na het downloaden van de update aan een bepaalde voorwaarde hebben voldaan, verschijnt Callie in de Weekdierenwachtpost van Octocanyon. Callie toont spelers de recente multiplayer-statistieken van hun personage.

Ander Splatoon 2-gerelateerd nieuws: het Splatoon European Championship eindigde op 31 maart, waarbij de Duitse Gucci Gang als winnaar uit de bus kwam met een 2-0 overwinning in de finale tegen El Firmament. Dat betekent dat Gucci Gang Europa zal vertegenwoordigen op het grootste podium van allemaal, het Splatoon 2 World Championship van 11 - 12 juni in Los Angeles. Daar zullen ze het opnemen tegen de beste teams uit de Verenigde Staten en Canada, Australië en Nieuw-Zeeland en Japan – zijn ze sterk genoeg om tot wereldkampioen gekroond te worden? De hoogtepunten van het Splatoon European Championship kun je terugvinden op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland.

Op 25 april verschijnt een grote nieuwe update (versie 3.0.0) voor Splatoon 2, inclusief de uitdagende nieuwe rang X voor de best presterende spelers in profgevecht, de toevoeging van meer dan 100 stuks nieuwe en terugkerende uitrusting, wapenbalansaanpassingen en de terugkeer van Callie van de beroemde Squid Sisters. Op 31 maart werd het Duitse team Gucci Gang gekroond als Europees kampioen. In die hoedanigheid zal dit team deelnemen aan het Splatoon 2 World Championship, dat plaatsvindt van 11 - 12 juni in Los Angeles.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Splatoon 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.