Alle Nieuws

Call of Duty: WWII 'The War Machine' DLC Pack vandaag beschikbaar

door _TheGamer_
11-04-2018 17:54
1 Reacties

Egypte - Call of Duty: WWII gaat voor het eerst naar Noord-Afrika in deze geheel nieuwe Multiplayer-map. Vecht in en rond de oude piramides in Giza en vecht voor een binnenste tempel geflankeerd door strakke tunnels versierd met oude kalligrafie. Elke speelstijl kan slagen in deze gevarieerde en dynamische nieuwe map.

Duinkerken - Deze map heeft een groot, open en gevaarlijk strand geflankeerd door strakke gebouwen. Snipen kan hier effectief zijn, hoewel agressief rennen en schieten ook zijn vruchten kan afwerpen.

V-2 - Deze kleine, snelle map die zich afspeelt op een raketontwikkelings- en testlocatie in het landelijke Duitsland, heeft een lanceertoren in het midden die zorgt voor een brandpunt en een kans om een ​​verhoogde zichtlijn te krijgen bij nietsvermoedende tegenstanders. Explosieve actie is hier gegarandeerd, op meer dan één manier.

Operatie Husky - Word lid van de geallieerden bij de invasie van Sicilië, waarbij een van de grootste klappen toegebracht is tegen de Axis War Machine. Onder de dekmantel van duisternis, verzamel en verzend info over gevoelige vijandige zwakheden en ga - voor het eerst in Call of Duty: WWII Multiplayer - naar de lucht in een gevechtsvliegtuig om bommenwerpers-eskaders te beschermen die op weg zijn om de doelen te vernietigen.
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call Of Duty WWII

Reacties / Vragen (1)

  1. David

    Klinkt cool

    12d, 10:00
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden