Alle Nieuws

Nieuwe verhaaltrailer Vampyr onthuld

door _TheGamer_
07-04-2018 19:25
1 Reacties

Vampyr, de nieuwe actie-RPG van DONTNOD Entertainment, is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het overkoepelende verhaal van de game wordt vandaag onthuld in een beklemmende Story Trailer, ondersteund door een griezelige cover van (Don’t Fear) the Reaper.

Wanneer Dr. Jonathan Reid van het front terugkeert naar het door oorlog en ziekte verwoeste Londen, ontdekt hij een geheime wereld vol goddeloze wezens, geheime genootschappen en vampierjachten.In Vampyr speel je als Jonathan Reid, een dokter die kort geleden in een vampier is veranderd en na de Eerste Wereldoorlog terugkeert naar het Londen van 1918. De gedesillusioneerde Reid ontdekt het bestaan van een duistere wereld waarin bovennatuurlijke wezens en geheime genootschappen de dienst uitmaken… en nu is hij onderdeel van deze wereld.

Als nieuwe vampier met een onbedwingbare dorst naar bloed, geworpen in een vreemde nieuwe wereld, probeert Reid het bovennatuurlijke te doorgronden op de manier die hem eigen is: door rationeel te denken. Zijn wetenschappelijke zekerheden worden echter ernstig op de proef gesteld door zijn confrontaties met oude samenlevingen, mysterieuze moorden en een op handen zijnde, grootschalige vampierjacht. Gedreven door een persoonlijk verlangen om te ontdekken wie zijn transformatie heeft veroorzaakt, en met welk doel, blijft Jonathan Reid werken aan een geneesmiddel voor de verwoestende ziekte die de burgers van Londen decimeert.

Ondertussen worstelt hij met zijn aard als bloeddrinker en de verschrikkelijke verleiding om zich te voeden met de mensen die hij heeft gezworen te beschermen…
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Vampyr

Reacties / Vragen (1)

  1. UC52

    Zeer interessant concept van DONTNOD. Ben benieuwd hoe de game gaat worden.

    08-04-2018 15:40
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.