Alle Nieuws

Call of Duty: WWII - The War Machine DLC Pack

door UC52
28-03-2018 10:20
Geen reacties

Met The War Machine heeft Sledgehammer Games een reeks nieuwe maps en ervaringen gecreëerd. Spelers zullen vechten in de iconische Tweede Wereldoorlog veldslag in Duinkerken, reizen naar een geheime Duitse V-2 raketfaciliteit en strijden in Egypte.

Spelers zullen ook vechten met hun vrienden en vijanden in een nieuwe War Mode-missie, mede ontwikkeld met Raven Software, genaamd Operation Husky, met een nieuwe gameplay-mechanic - luchtgevecht. En tot slot is er een gloednieuw hoofdstuk van Nazi Zombies, dat de verhaallijn van Barbarossa naar een nieuw niveau tilt.

De War Machine zal als eerste op de PlayStation 4 worden gelanceerd op 10 april.

Egypte: voor het eerst in Call of Duty: WWII brengen we spelers naar de slagvelden van Noord-Afrika en de Egyptische piramides. Spelers vechten in en rond de oude ruïnes van Gizeh met monumenten die je zeker zult herkennen.

Duinkerken: Spelers worden geconfronteerd met het zand en de strandpromenade van de Franse kuststad Duinkerken. Deze kaart heeft een groot, open en gevaarlijk strand geflankeerd door strakke interieurs door de gebouwen langs het strand. Snipen kan hier effectief zijn, hoewel agressief rennen en schieten ook kan lonen.

V2: Een raketontwikkelings- en testlocatie in Duitsland. V2 is een strakke, ultrasnelle map die nooit een moment ophoudt. De lanceertoren bevindt zich in het midden van de map en biedt een kans om een ​​verhoogde zichtlijn te krijgen bij nietsvermoedende tegenstanders. Korte tot middellange afstandsacties zijn hier dominant, met snelle en felle gameplay overal.

Operatie Husky

Operatie Husky, wiens naamgever verwees naar de geallieerde invasie van Sicilië, is gericht op een geallieerde actie om inlichtingen te achterhalen over de locaties van gevoelige Duitse doelen in de havens van Palermo en Napels. In dit nieuwe aanbod in de War-modus zullen spelers informatie verzamelen en het gebied van vijandelijke gevechtsvliegtuigen ontruimen om plaats te maken voor geallieerde bommenwerpers.

The Shadowed Throne

The Shadowed Throne brengt onze helden in het hart van nazi-Duitsland om het hoofd te bieden aan een wanhopig en kwaadaardig regime. Berlijn brandt, en het monsterlijke leger van Doktor Straub is is van plan om zijn stad van de geallieerde indringers te zuiveren. Vergezel Marie, Drostan, Olivia en Jefferson bij hun avontuur in een stad verwrongen met angst, bloed en oorlog, terwijl nazi-zombies de schaduw van de geschiedenis verlaten.
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call Of Duty WWII

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden