Alle Nieuws

Futuristische combat racer GRIP komt naar de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC

door _TheGamer_
21-03-2018 09:49
Geen reacties

Het team achter GRIP is geïnspireerd door de Rollcage games uit de late jaren ’90. De game is volledig geoptimaliseerd voor de PlayStation 4 Pro en Xbox One X en gebruikt de kracht van de Unreal Engine 4 om de zwaartekracht te tarten en een groot arsenaal aan absurde wapens af te leveren. GRIP levert de snelste, meest competitieve race-ervaring ooit. Met een geweldige soundtrack en razendsnelle, intense actie zijn onvergetelijke online en offline ervaringen gegarandeerd.
 

De wereld van GRIP stamt af uit de dagen van het straatracen en dat merk je aan de brutaliteit en ruigheid. Simpelweg een race winnen is niet goed genoeg; écht groot word je door genadeloos te zijn en een spoor van destructie achter je te laten.
 

Race tegen de muren, het plafond en zo’n beetje alles waar je je banden tegenaan kan zetten. Leer de tracks kennen, krijg de trucs onder de knie en voer krankzinnige stunts uit terwijl je racet door de kosmos. Pas je voertuig aan, maak gebruik van verwoestende wapens en maak gebruik van de verwoestbare omgevingen om niet alleen als winnaar uit de bus te komen, maar je tegenstanders ook totaal te vernietigen.
 

“We zijn ontzettend blij om vandaag eindelijk onze partnership met Wired Productions aan te kondigen”, zegt Chris Mallinson, Game Director bij Caged Element. “GRIP begon als een ‘passieproject’, waarmee we de fantastische Rollcage-games en racegames van vroeger wilde eren. Inmiddels is dit project uitgegroeid tot een volwaardige actie-racegame voor de huidige generatie platformen. We zijn ontzettend trots op de game en kunnen niet wachten om GRIP later dit jaar op alle platformen te lanceren. Combat racing is back, baby”.
 

“Als groot fan van Rollcage en het combat racing-genre, zijn we blij om met GRIP aan de slag te gaan en onze partnership met het geweldige team van Caged Elements uit te bouwen”, zegt Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions. “GRIP is geboren uit passie en nostalgie, aangedreven door een kundig team. De game maakt gebruik van de volledige potentie van zowel de engine als de hardware. GRIP is een racegame met oneindig veel paardenkracht en een titel die je zeker in de gaten moet houden dit jaar.”


Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Grip Combat Racing

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden