Alle Nieuws

Twee draken zullen botsen wanneer Yakuza Kiwami 2 op 28 augustus 2018 wordt gelanceerd

door UC52
19-03-2018 11:23
Geen reacties

Het is een jaar geleden dat Kazuma Kiryu in Yakuza Kiwami de wereld van de yakuza vaarwel zei. Het lot had echter andere plannen met de legendarische Dragon of Dojima, want in Yakuza Kiwami 2 begeeft Kiryu zich weer in de frontlinie van een potentiële gangsteroorlog. Dit vervolg, met één van de meest geliefde verhaallijnen in de geschiedenis van de franchise, is in full HD opnieuw gemaakt voor de PlayStation 4. De game verschijnt op 28 augustus zowel fysiek als digitaal voor de PlayStation 4. De pre-orders en exemplaren uit de eerste oplage van Yakuza Kiwami 2 gaan gehuld in een fraaie SteelBook-hoes met daarop Kiryu en zijn geduchte rivaal, de Dragon of Kansai, Ryuji Goda.

Kenmerken van Yakuza Kiwami 2:

- Dragons horen thuis op de Dragon Engine - Yakuza Kiwami 2 is een nieuwe versie van het originele Yakuza 2, compleet opnieuw gebouwd in de Dragon Engine, dezelfde engine die werd gebruikt voor de ontwikkeling van Yakuza 6: The Song of Life. Geniet van de prachtige graphics en naadloze overgangen (geen laadschermen!) tussen gevechten of bij het betreden en verlaten van gebouwen. Gesproken teksten en filmpjes zijn opnieuw opgenomen om enerzijds zo trouw mogelijk aan het origineel te zijn, maar anderzijds toch de vruchten te plukken van de krachtigste engine die de Yakuza-serie ooit heeft gekend.

- Rake klappen, mini-games – Dat Kiryu een tijdje niet in de frontlinie heeft gestreden, betekent niet dat zijn liefde voor gevechten en het uitgaansleven is ingedut. Leg je vijanden het vuur na aan de schenen met een breed aanbod wrede (en hilarische) Heat Actions, en doe je best in nieuwe minigames als Golf Bingo, de originele arcadekast van Virtual On, de terugkeer van het geliefde Cabaret uit Yakuza 0 (inclusief de terugkeer van fan-favoriet Yuki!), Majima's vernieuwde Clan Creator, en zelfs de beruchte Toylets van SEGA!

- Ontdek de waarheid over Goro Majima – Dit keer is de hoofdrol niet alleen weggelegd voor Kiryu – fans van de Mad Dog of Shimano mogen de nieuwe, om Majima draaiende campagne niet missen. In deze campagne speel je met Majima, compleet met zijn trouwe dolk, en volg je zijn persoonlijke reis van het einde van Yakuza Kiwami tot Yakuza Kiwami 2.

- Extreme lokalisatie – We hebben het Yakuza Kiwami 2-script tot op de puntjes uitgeplozen, en alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat dit de meeste getrouwe weergave is van de originele Japanse versie. SEGA is vastberaden in het streven de best mogelijke Yakuza-ervaring te bieden aan de toegewijde fans van de serie.
 

Vergelijk prijzen  Yakuza Kiwami 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.