Alle Nieuws

Shadow of the Tomb Raider komt uit op 14 september

door _TheGamer_
15-03-2018 15:54
Geen reacties

Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat Shadow of the Tomb Raider over amper zes maanden beschikbaar komt voor de Xbox One, PlayStation 4 en Windows pc/Steam. De game verschijnt 14 september op alle platformen tegelijk.

Shadow of the Tomb Raider wordt onthuld op 27 april 2018. Op die dag kunnen fans van over de hele wereld naar www.TombRaider.com gaan voor een kans om de game te spelen en de ontwikkelaars te ontmoeten tijdens één van de drie exclusieve onthullingsevenementen.

Over TOMB RAIDER
In de TOMB RAIDER-franchise zijn wereldwijd meer dan 63 miljoen games verkocht. De originele game leidde tot een van de succesvolste videogamefilms ooit. De reboot uit 2013 inspireerde tot een nieuwe kaskrakerfilm met de kenmerkende survival-actie uit de games. Hoofdrolspeler Lara Croft is al meer dan twintig jaar een wereldwijd icoon. De nieuwste release in de wereldberoemde franchise, Rise of the Tomb Raider, heeft meer dan 100 "Best of"-nominaties en awards ontvangen en is een van de hoogst beoordeelde games ooit. Dit alles maakt TOMB RAIDER tot een blijvend topmerk in het action-adventure-genre.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Shadow of the Tomb Raider

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden