Alle Nieuws

Quake Champions update brengt Instagib, 2v2 Ranked Play, lente update en ‘No Abilities’ Mode

door _TheGamer_
12-03-2018 16:13
Geen reacties

De maart update van Quake Champions bevat:
 

NIEUWE GAMEPLAY – Iedereen, ontmoet Instagib – De snelle, gib-tastische klassieker komt eindelijk naar Quake Champions. De nieuwe game mode introduceert een leuke en snelle modus waarin elk schot een ‘one-hit kill’ is. Spelers starten elke match met de enige wapens die beschikbaar zijn – de Rail Gun en de Gauntlet – en er zullen geen andere wapens, leven, bescherming of power-ups op te rapen zijn. Champions hebben nog steeds de mogelijkheid om actieve en passieve vaardigheden te gebruiken en afkoel-zandlopers komen op de kaart tevoorschijn. 
 

NIEUWE RANKS – 2v2 TDM Ranked Modus – Als aanvulling op de één op één-intensiteit van Duel Mode, kunnen spelers een maatje meenemen om het op te nemen tegen teams van over de hele wereld in dodelijke 2v2-gevechten. De juiste Champion en de perfecte combinatie van vaardigheden maken het verschil in het gevecht om de strijd voor de hoogste plaats op het scorebord. 
 

NIEUWE LOOKS – Grafische Lente Update – De lente komt eraan, hoog tijd dus om vernieuwing in de kleerkast te brengen. De Quake Champions lentecollectie laat spelers toe om hun Champions aan te passen met een kleurrijke collectie van Wapen- en Champion shaders. 
 

NIEUWE INSTELLINGEN – Activeer ‘No Abilities’ Mode – Spelers die old school willen gaan, krijgen de mogelijkheid om de actieve Champion-vaardigheden uit te schakelen. Deze manier van spelen is enkel beschikbaar in aangepaste spellen.
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Quake Champions

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden