Alle Nieuws

South Park: The Fractured But Whole ‘From Dusk Till Casa Bonita’ DLC beschikbaar vanaf 20 maart

door _TheGamer_
07-03-2018 10:49
Geen reacties

From Dusk Till Casa Bonita, de nieuwe downloadbare content (DLC) voor South Park: The Fractured But Whole, is vanaf dinsdag 20 maart beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De nieuwe DLC voegt een volledig nieuwe verhaallijn en een gloednieuwe superheld toe aan de game. From Dusk Till Casa Bonita is onderdeel van de Season Pass (en Gold Edition), maar is ook los verkrijgbaar voor €11,99.

In From Dusk Till Casa Bonita zit de zus van Mysterion in de problemen. Ze is bij de Vamp Kids van South Park terechtgekomen, die zich hebben gevestigd in Cartmans favoriete restaurant, Casa Bonita. Bezoek het bekende eetcafé en verken Black Bart’s Cave, bekijk de cliff divers, proef de magie van Mexico en versla de groep Vampieren.

Vecht tegen de duisternis en omarm de nieuwe Netherborn class, die vier nieuwe duistere krachten bevat. Verkleed jezelf met de nieuwe Goth-kostuums en ontvang unieke beloningen. Spelers gaan samen met Henrietta, de Goth (een krachtige support Witch), de strijd aan en brengen hun nieuwe krachten en buddy mee op dit epische avontuur.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  South Park the Fractured But Whole

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden