Alle Nieuws

Eerste Rainbow Six Siege Year 3-content nu beschikbaar

door _TheGamer_
07-03-2018 09:58
Geen reacties

Vanaf vandaag zijn Outbreak, het vier weken durende coöp-event, en Operation Chimera beschikbaar in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers met de Year 3 Pass gaan direct aan de slag met Operation Chimera’s twee nieuwe Operators: Finka en Lion. Vanaf 13 maart zijn de twee Operators voor iedereen speelbaar. Operation Chimera is de eerste grote contentupdate van Year 3 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en introduceert naast nieuwe content voor fans van het eerste uur ook meer toegankelijkheid voor nieuwkomers.

Outbreak

De nieuwe Operators zijn experts als het gaat om biologische oorlogsvoering. Ze gaan een enorme dreiging aan in het eerste coöp-event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ooit: Outbreak. Daarnaast zijn de Operators speelbaar in de conventionele multiplayermodus. Lion en Finka, veteranen uit Frankrijk en Rusland, zijn de beste kans voor team Rainbow om de mysterieuze parasietinfectie die Truth and Consequences, een klein stadje in New Mexico, trof, te beperken.

Extra Year 3 updates

Om het nieuwkomers gemakkelijker te maken in de wereld van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege te duiken, zijn er een aantal aanpassingen doorgevoerd om de game toegankelijker te maken. Zo kosten de 20 originele Operators en alle attachments geen Renown meer. Alle spelers met de Standaard, Advanced, Gold of Complete Edition van de game, kunnen meteen spelen met deze 20 Operators en alle attachments.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden