Alle Nieuws

Far Cry 5 post-launch details onthuld

door UC52
07-03-2018 09:07
Geen reacties

De Far Cry 5 post-launch content is vandaag onthuld. Spelers met de Season Pass genieten van drie extra avonturen en de Far Cry 3 Classic Edition, maar ook spelers zonder de Season Pass kunnen gratis extra content verwachten in de vorm van Far Cry Arcade en Live Events.

Season Pass: drie extra avonturen & Far Cry 3

De Far Cry 5 Season Pass (ook onderdeel van de Gold Edition) verlengt de ervaring die spelers vanaf 27 maart gaan ervaren in Hope County met drie extra avonturen in drie uiteenlopende locaties, uiteraard met unieke Far Cry-twist:

·         Hours of Darkness: Ga terug in de tijd, reis naar Vietnam en neem het op tegen Việt Cá»™ng-soldaten

·         Dead Living Zombies: Neem het op tegen hordes zombies in verschillende B-film scenario’s

·         Lost on Mars: Verlaat de aarde en strijd tegen spinachtige wezens op Mars

Spelers met de Season Pass voor de PlayStation 4 en Xbox One ontvangen ook nog eens Far Cry 3 Classic Edition, met de singleplayercontent van de favoriete Far Cry-game van de fans. Far Cry 3 Classic Edition is vier weken na de release voor Season Pass-eigenaren, in de zomer van 2018, ook los verkrijgbaar. PC-gamers die de Far Cry 5 Season Pass aanschaffen, ontvangen de volledige versie van Far Cry 3.

Gratis content

Alle Far Cry 5-spelers hebben vanaf de lancering van de game toegang tot Far Cry Arcade, de opvolger van de map editor en een garantie voor eindeloos veel gratis extra gameplay, maps en mogelijkheden. In Far Cry Aracade gaan spelers aan de slag met objecten uit de vorige Far Cry-games, maar ook met objecten uit Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed Unity en Watch Dogs. Al deze mogelijkheden kunnen gebruikt worden om nieuwe solo-, coöp- en multiplayerervaringen te creëren.

Ook gaan er in Far Cry 5 Live Events plaatsvinden. Door deel te nemen aan deze events in Hope County, verdienen spelers nieuwe aanpassingsvoorwerpen, unieke voertuigen en gloednieuwe wapenskins. De Live Events vinden iedere dinsdag in april plaats en op iedere vrijdag in april vinden de Friday Arcade Nights plaats. Meer daarover en over de vele nieuwe objecten voor Far Cry Arcade en de toevoeging van maps gemaakt door ontwikkelaars van Ubisoft, volgt op een later moment.

Far Cry 5 is vanaf 27 maart verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Far Cry 5

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.