Alle Nieuws

Gravel vanaf vandaag beschikbaar

door UC52
27-02-2018 10:05
Geen reacties

Milestone maakt met trots bekend dat Gravel nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar is voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC / Steam.

Gravel is een ode aan off-road racen en blaast het pure arcade-genre nieuw leven in. De game zal zelfs de meest veeleisende fans tevreden stellen met extreme uitdagingen, meer dan 50 tracks op exotische locaties en vele voertuigen, waaronder enkele van de mooiste en beroemdste ooit gemaakt. Deze nieuwe IP van Milestone biedt toegang tot vier disciplines: Cross Country, Wild Rush, Speed Cross en Stadium Circuits, voor een adrenalinestuwende combinatie van benzine en modder, resulterend in hoogst vermakelijke en toegankelijke gameplay. In de game is een belangrijke rol weggelegd voor het Gravel Channel dat het jaarlijkse tv-programma Offroad Masters uitzendt. Aan de speler de uitdaging de 60 evenementen van deze show te voltooien om roem en glorie te verwerven.

De Standard Edition is verkrijgbaar voor de  PlayStation 4 en Xbox One en voor Windows PC / Steam. Vanaf 27 februari zijn ook de Gravel Season Pass en de Special edition beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De Season Pass biedt toegang tot 5 exclusieve DLC’s terwijl de Special Edition bestaat uit de volledige game en de Season Pass.

Tijdens de lanceringsweek komt ook een exclusieve free-to-play demo beschikbaar op alle platformen. De demo verplaatst spelers naar Monte Bianco voor twee niet eerder getoonde tracks in de Wild Rush-discipline, waarbij spelers kunnen racen met 4 voertuigen: de iconische Toyota Celica of Lancia Delta Integrale of modernere wagens als de Mini X-Raid All4 Racing en Mitsubishi ASX.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Gravel

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden