Alle Nieuws

Meer content onthuld uit Dragon Ball Xenoverse 2 Extra Pack 2

door UC52
23-02-2018 12:55
Geen reacties

Spelers kunnen hun eigen unieke karakter creëren en de meest opwindende gevechten van de Dragon Ball-franchise herleven en opnieuw vormgeven. Vandaag onthulde Bandai Namco Goku Ultra Instinct als een nieuw personage, evenals verdere details over het Infinite History-scenario in het Extra Pack 2.

Goku Ultra Instinct is de nieuwste en meest krachtige vorm van de Dragon Ball-hoofdpersoon Son Goku die net zijn debuut maakte in de Dragon Ball Super anime. Met indrukwekkende vaardigheden zoals Automatic Dodge, de superaanval Soaring Fist en zijn Ultimate Skill Godly Display is deze een geduchte kracht om rekening mee te houden.

Infinite History, het nieuwe verhaalscenario, bevat de mysterieuze Fu, een tijdreizende tienerstrijder die de energie bestudeert die is gecreëerd door het veranderen van de geschiedenis. In dit nieuwe scenario moeten spelers een beslissing nemen. Helpen ze Fu door het verleden te veranderen of niet? Dit nieuwe scenario bevat ook speciale CG-geanimeerde tussenfilmpjes, afhankelijk van het personage waarmee de speler de missie op zich neemt.
 

Vergelijk prijzen  Dragon Ball Xenoverse 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden