Alle Nieuws

Nieuwe info over Detective Pikachu voor de Nintendo 3DS

door _TheGamer_
23-02-2018 11:43
Geen reacties

De trailer van deze komende action-adventure game toont onder andere nieuwe personages en spelbeelden. Detective Pikachu verschijnt op 23 maart voor de Nintendo 3DS-systemen.
 

De trailer geeft een voorproefje van verschillende verhalende elementen, waaronder:
 

- Problemen in Ryme City!: Ryme City is een stad waarin mensen en Pokémon samenleven. Maar de laatste tijd zetten de doorgaans vriendelijke Pokémon de stad op stelten, zonder duidelijke reden. Terwijl Detective Pikachu en zijn vriend Tim op zoek gaan naar Tims vader, worden ze onbedoeld betrokken bij de mysterieuze zaak van de razende Pokémon. Kunnen ze zowel dit mysterie kraken als Tims vader vinden?
 

- De Mysterieuze Mewtwo: Hoewel veel verschillende Pokémon verschijnen in Detective Pikachu, lijkt Mewtwo het dichtst betrokken bij het algehele mysterie. Hoe is Mewtwo met dit alles verbonden? En hoe weet Mewtwo wie Detective Pikachu is?
 

- Kleurrijke personages: Vele charmante personages bevolken de straten van Ryme City. Onder hen Pablo Millan, eigenaar van Detective Pikachu’s favoriete café; Frank Holliday, een agent van het Ryme City Police Department; en Meiko Okamoto, een cameraman van de plaatselijke tv-studio. Het ontmoeten en ondervragen van deze personages is deel van de fun.
 

Fans kennen Pikachu misschien als hun favoriete Pokémon, maar in Detective Pikachu kunnen ze iets anders dan gebruikelijk verwachten. Met zijn kenmerkende detectivehoed, norse maar sympathieke houding en droge gevoel voor humor is Detective Pikachu een opvallend nieuw personage met een uniek karakter.  Eentje die vastbesloten is om de mysterieuze gang van zaken in Ryme City tot op de bodem uit te zoeken.
 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden