Alle Nieuws

Gratis update voor Super Mario Odyssey nu beschikbaar

door UC52
22-02-2018 17:53
Geen reacties

Vanaf vandaag kunnen spelers een gratis update downloaden voor Super Mario Odyssey. Deze update voegt diverse content toe, waaronder de nieuwe mini-game Ballonnenjacht, nieuwe kostuums voor Mario en twee nieuwe filters voor de kiekjes die spelers kunnen maken in de Foto-stand.

 

Ballonnenjacht komt beschikbaar na het downloaden van de gratis update en voltooien van het hoofdverhaal in de game. Spelers hoeven vervolgens alleen Luigi te vinden en met hem te praten, om te kunnen beginnen. In de ‘ballon verstoppen’-stand moeten spelers binnen bepaalde tijd een ballon verstoppen. In de ‘ballon zoeken’-stand krijgen spelers evenveel tijd om de ballonnen te vinden die zijn verstopt door andere spelers, van over de hele wereld. Ongeacht of spelers ballonnen verstoppen of zoeken, zal hun rang stijgen op basis van hun score. Tijdens het spelen van Ballonnenjacht verandert de sfeer in elk koninkrijk: spelers zien het bijvoorbeeld gedurende de dag regenen in New Donk City en de zon gaat onder in Zonnesteekstad.

 

De update levert ook diverse nieuwe kostuums en fotofilters die zijn gemaakt om Mario een geheel nieuwe look te geven. De Sunshine-outfit, de muzikantenoutfit en het ridderharnas komen in de winkel beschikbaar nadat spelers het hoofdverhaal hebben voltooid. Er zijn ook twee nieuwe filters voor de Foto-stand: Munt en Neon. Deze kunnen spelers gebruiken bij het vangen van allerlei leuke nieuwe momenten.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Super Mario Odyssey

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden