Alle Nieuws

Railway Empire nu verkrijgbaar voor de de PlayStation 4, Xbox One en PC (STEAM)

door _TheGamer_
20-02-2018 09:44
Geen reacties

In Railway Empire bouw je een uitgebreid spoorwegnetwerk, koop je meer dan 40 verschillende treinen die tot in de kleinste details zijn gemodelleerd en koop of bouw je treinstations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om met je reisnetwerk de concurrentie een stap voor te blijven. Om een efficiënte treindienst te garanderen moet je ook personeel aannemen en managen. Ondertussen kun je meer dan 300 technologieën ontwikkelen, variërend van mechanische verbeteringen aan de treinen zelf, tot werkplaatsinfrastructuren en geavanceerde voorzieningen. Zo beleef je je eigen reis door vijf tijdperken vol technologische innovaties.
 

Het wordt niet makkelijk om jezelf een weg naar de top te bouwen en onderzoeken - de concurrentie slaapt nooit en om je bedrijf op het goede spoor te houden moet je zien te overleven tegen maximaal drie rivaliserende magnaten. Om de top te bereiken moet je misschien ook wat minder legale tactieken in de strijd gooien, zoals het aanvallen en saboteren van tegenstanders door inzet van overvallen en industriële spionage.
 

Kenmerken van Railway Empire

- Benut de economische kansen van de Verenigde Staten in een uitgebreide campagne en baan je stap voor stap een weg van de ene naar de andere kust van dit enorme continent.

- Maak van je Railway Empire een succes door een door een uitgebreid spoorwegnetwerk op te zetten en het vervoer van passagiers en goederen te optimaliseren.

- Overwin uitdagingen en bereik doelen in diverse scenario's, of creëer in de bouwstand je perfecte spoorwegnetwerk zonder enige financiële druk.

- Koop meer dan 40 historisch kloppende locomotieven en meer dan 30 verschillende wagons, en maak zo slim mogelijk gebruik van hun sterke en zwakke punten.

- Tijdens vijf verschillende tijdperken kun je investeren in meer dan 300 nieuwe technologieën, om steeds verder vooruit te komen en het potentieel van je spoorwegnet te maximaliseren.

- Ga de strijd aan met maximaal drie rivaliserende bedrijven, die je zelfs kunt saboteren met bandieten en spionnen.
 

Vergelijk prijzen  Railway Empire

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden