Alle Nieuws

De beste Splatoon 2-teams van Europa strijden op 31 maart 2018 in Zwitsersland

door Eszy
20-02-2018 09:01
Geen reacties

Na maanden van spetterende online- en offline-gevechten, werden de beste Splatoon 2-teams in diverse Europese landen in 2017 gekroond tot plaatselijke kampioenen. Nu is het moment aangebroken dat ze naar het grote podium van Polymanga in Zwitserland gaan voor deelname aan het Splatoon European Championship op 31 maart. Team Polderlantis heeft zich tijdens Dutch Comic Con Winter Edition 2017 geplaatst en zal Nederland tijdens het European Championship vertegenwoordigen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

 
Bezoekers van Polymanga kunnen de beste Splatoon 2-teams van Europa in actie zien en genieten van een speciaal virtueel concert. Lorelei en Mariana van het in-game popidool-duo Tentacool zullen op het podium verschijnen om diverse nummers te zingen en hun beste danspassen te demonstreren, dit alles ondersteund door een live-band. Dit concert vindt plaats voorafgaand aan het Europees Splatoon-kampioenschap.
 
De beste Splatoon 2-teams uit heel Europa zullen voor de ultieme glorie strijden wanneer ze elkaar op 31 maart in Zwitserland ontmoeten voor het Splatoon European Championship. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een speciaal Splatoon 2-concert met Tentacool. Polymanga vindt plaats in het Montreux Music & Convention Center (2m2c), het concert en het toernooi vinden plaats in de Stravinski-hal van het Montreux Music & Convention Center (2m2c). Binnenkort volgt meer informatie hierover.
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Splatoon 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden