Alle Nieuws

Monster Energy Supercross - The Official Videogame is vanaf vandaag beschikbaar

door UC52
13-02-2018 11:49
Geen reacties

Vanaf vandaag is Monster Energy Supercross – The Official Videogame van Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars, verkrijgbaar. De game wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.
 

Monster Energy Supercross - The Official Videogame geeft spelers de kans om deel te nemen aan het spannendste en spectaculairste off-road motorracekampioenschap ter wereld. Spelers racen met hun favoriete  Supercross-coureurs op tracks van de 2017 Monster Energy AMA Supercross met de officiële coureurs uit zowel de 250SX als de 450SX-klasse, inclusief iconische coureurs als Chad Reed, Ken Roczen en de vertrekkende kampioen Ryan Dungey. De game biedt de meest realistische en meeslepende Supercross-fan-ervaring met innovatieve baanontwerpen in herkenbare, prestigieuze stadions.

Belangrijke kenmerken:

- Het officiëleMonster Energy Supercross-seizoen van 2017 met speciale toegang tot de Monster Energy Cup.

- Officiële motors, iconische tracksen coureurs uit zowel de 250SX- als 450SX-klasse: race met Chad Reed, Ken Roczen,vertrekkende kampioenRyan Dungey en andere helden op de officiële, uitdagende tracks.

- Een spannende carrièrestandmet extreme aanpassingsopties: Verander zowel je coureur als motor geheel naar eigen smaak en race je een weg naar de top van de klassementen.

- Een uitgebreide parkoersmaker, voor eindeloze spelmogelijkheden: spelers kunnen hun eigen tracks maken, aanpassen en online delen.

- Top-notch graphics voor een game van wereldklasse en een next-level, meeslepende ervaring: geniet van een accurate reproductie van motors, tracks, accessoires en coureurs.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Monster Energy Supercross

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.