Alle Nieuws

Monster Energy Supercross - The Official Videogame is vanaf vandaag beschikbaar

door UC52
13-02-2018 11:49
Geen reacties

Vanaf vandaag is Monster Energy Supercross – The Official Videogame van Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars, verkrijgbaar. De game wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.
 

Monster Energy Supercross - The Official Videogame geeft spelers de kans om deel te nemen aan het spannendste en spectaculairste off-road motorracekampioenschap ter wereld. Spelers racen met hun favoriete  Supercross-coureurs op tracks van de 2017 Monster Energy AMA Supercross met de officiële coureurs uit zowel de 250SX als de 450SX-klasse, inclusief iconische coureurs als Chad Reed, Ken Roczen en de vertrekkende kampioen Ryan Dungey. De game biedt de meest realistische en meeslepende Supercross-fan-ervaring met innovatieve baanontwerpen in herkenbare, prestigieuze stadions.

Belangrijke kenmerken:

- Het officiëleMonster Energy Supercross-seizoen van 2017 met speciale toegang tot de Monster Energy Cup.

- Officiële motors, iconische tracksen coureurs uit zowel de 250SX- als 450SX-klasse: race met Chad Reed, Ken Roczen,vertrekkende kampioenRyan Dungey en andere helden op de officiële, uitdagende tracks.

- Een spannende carrièrestandmet extreme aanpassingsopties: Verander zowel je coureur als motor geheel naar eigen smaak en race je een weg naar de top van de klassementen.

- Een uitgebreide parkoersmaker, voor eindeloze spelmogelijkheden: spelers kunnen hun eigen tracks maken, aanpassen en online delen.

- Top-notch graphics voor een game van wereldklasse en een next-level, meeslepende ervaring: geniet van een accurate reproductie van motors, tracks, accessoires en coureurs.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Monster Energy Supercross

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden