Alle Nieuws

Olympische Winterspelen starten vandaag met Steep bij Esports Game Arena

door _TheGamer_
12-02-2018 14:15
Geen reacties

Beleef vanaf vandaag tot en met zondag 25 februari virtueel de Olympische Winterspelen met Steep Road to the Olympics bij de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Versla vriend en vijand op één of meerdere van de dagelijkse uitdagingen en maak kans op Steep Road to the Olympics-medailles, exclusieve goodies en een PlayStation 4 met de game.

 

Steep Olympic après-ski party

Op vrijdag 23 februari worden de virtuele Olympische Winterspelen in stijl afgesloten met een ijskoude Steep Olympic après-ski party voor alle geïnteresseerden. Tijdens die avond maken spelers die deelnemen aan de drie finale-uitdagingen in Steep Road the Olympics kans op bronzen, zilveren en gouden Steep Road to the Olympics-medailles en als hoofdprijs een PlayStation 4 met de Steep Winter Games Edition. Ook zijn er tijdens de Steep Olympic après-ski party tal van andere Ubisoft-games te spelen, waaronder Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Just Dance 2018, Rayman Legends Definitive Edition, Mario + Rabbids Kingdom Battle en Trackmania Turbo.

 

Steep Road to the Olympics

Steep Road to the Olympics is een uitbreidingspakket voor Steep, de open wereld actiesportgame die in december 2016 verscheen. Road to the Olypmics bevat nieuwe Olympische alpine- en freestyle-activiteiten, waaronder reuzenslalom, slalom, super G, afdaling, parallelle reuzenslalom, halfpipe, snowboardcross, slopestyle, big air, skihalfpipe, skicross en skislopestyle. Voor nieuwkomers is er ook de Steep Winter Games Edition, waar zowel de basisgame Steep als de uitbreiding Steep Road to the Olympics onderdeel van zijn.
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Steep (Winter Games Edition)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden