Alle Nieuws

Project Cars 2 viert 70e verjaardag van Porsche + update 4

door Eszy
09-02-2018 12:54
1 Reacties

Project CARS 2 viert het 70-jarig jubileum van Porsche met het 'Porsche Legends Pack', komend begin maart 2018. Daarnaast is update 4 nu beschikbaar.


Slightly Mad Studios en BANDAI NAMCO Entertainment Europe zijn verheugd om het 'Porsche Legends Pack', het tweede uitbreidingspakket voor Project CARS 2, begin maart beschikbaar te maken op alle platforms.


Het 'Porsche Legends-pakket' wordt geleverd met: negen legendarische auto's die met de hand zijn geplukt uit de legendarische geschiedenis van Porsche: één FIA-gecertificeerde track die nauw verbonden is met Porsche - een primeur in elk gesimuleerd racespel: 20 livreien: negen community-evenementen: en vijf nieuwe carrière-evenementen, allemaal zorgvuldig samengesteld om te integreren in de Porsche-ervaring.


De negen iconische Porsche-auto's bevatten hun huidige GT-runner, de 2017 Porsche 911 RSR die dit elite-merk zal toevoegen aan de al essentiële GT-racer van Project CARS 2.


Vooruitlopend op het 'Porsche Legends Pack' heeft Slightly Mad Studios een nieuwe Update 4 voor Project CARS 2 voor pc (Steam) uitgebracht, die zal binnenkort ook uitgebracht worden voor de Xbox One en PS4.


Update 4 bevat talrijke verbeteringen qua prestaties en stabiliteit, gameplay-balansafstelling, UI- en renderverbeteringen en uitgebreide AI-verbeteringen op vele locaties en voertuigklassen.
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Project Cars 2

Reacties / Vragen (1)

  1. David

    Nice!

    12d, 10:32
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden