Alle Nieuws

TT Isle of Man gameplayvideo met commentaar van coureur John McGuinness

door _TheGamer_
08-02-2018 16:58
Geen reacties

John McGuinness, ook wel bekend als de "Morecambe Missile", is wat straatmotorraces betreft een ware legende! Hoewel hij zichzelf vele malen heeft bewezen in grote wedstrijden als de North West 200 of de Macau Grand Prix, is hij vooral een specialist in de Tourist Trophy, die hij 23 keer heeft gewonnen.

In deze nieuwe video worden de gameplay-beelden vergezeld door commentaar van deze geweldige coureur. Hij zegt verbluft te zijn over het realisme van de game en dat hij dezelfde adrenalinestoot voelt als wanneer hij over de echte tracks van het eiland Man rijdt. Hij wijst er ook op dat elk detail getrouw wordt weergegeven in de game: de muren, het publiek en zelfs de reclameborden. Al het mogelijke is gedaan om spelers volledig onder te dompelen in deze mythische race-ervaring.

 Kenmerken:

- Een getrouwe weergave van de ruim 60 kilometers en 264 bochten van Snaefell Mountain, voor een race op een circuit dat langer en moeilijker is dan welk ander GP-circuit dan ook (zoals weergegeven in de bijgevoegde afbeelding)

- 9 fantasie-tracks om op te oefenen voor het hoofdevenement

- 23 coureurs en 40 officiële motorfietsen

- Online-races voor maximaal 8 spelers

- Een carrièrestand waarin je nieuwe motorfietsen kunt ontgrendelen en de legendarische Isle of Man Tourist Trophy kunt winnen

TT Isle of Man is de officiële simulatie van de gelijknamige motorrace en biedt toegang tot een exacte replica van de langste track ter wereld. Vanaf maart 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.
 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.