Alle Nieuws

EA SPORTS UFC 3 is nu beschikbaar

door _TheGamer_
03-02-2018 14:23
Geen reacties

Electronic Arts heeft vandaag UFC 3 uitgebracht. Hiermee brengt de uitgever de sensatie van mixed martial arts terug naar de console met nieuwe gameplay features en animaties, nieuwe sociale modes om vrienden uit te dagen, en een nieuwe G.O.A.T. Career-modus die zowel binnen als buiten de wereldberoemde Octagon van UFC voor spanning zorgt.
 

“UFC 3 is het meest realistische mixed martial arts-spel ooit”, aldus UFC President Dana White. “De nieuwe G.O.A.T. Career Mode geeft je de kans om van deelnemer kampioen te worden door je merk te promoten en prestaties te leveren binnen de Octagon. Dit spel heeft het allemaal.”
 

“We hebben de vechttechnieken helemaal vernieuwd met Real Player Motion Tech, en we denken dat fans het echt geweldig gaan vinden”, aldus UFC 3 Creative Director Brian Hayes. “We hebben ook veel feedback van fans geïntegreerd in de nieuwe G.O.A.T. Career-modus en eigenlijk het hele spel. Het is geweldig om weer terug te zijn na twee jaar aan dit ongelooflijke spel te hebben gewerkt.” 
 

Real Player Motion (RPM)-technologie is een revolutionaire nieuwe animatietechnologie van EA SPORTS die de lat voor beweging en gevoeligheid nog hoger legt in het EA SPORTS UFC-spel dat het beste oogt, en nu ook het beste aanvoelt. Met meer dan 5000 nieuwe animaties die volledig opnieuw zijn opgenomen en opgebouwd kunnen spelers nu in-game bewegen, aanvallen en combineren met de beste mixed martial arts-atleten ter wereld.
 

UFC 3 introduceert ook de nieuwe G.O.A.T. Career Mode waarin de keuzes die je tijdens je carrière maakt – voor het eerst in de geschiedenis – invloed hebben op je pad naar eeuwige roem. Buiten gevechten maken spelers promotionele keuzes om een hype voor hun gevecht te creëren, fans aan zich te binden, meer geld te verdienen via grote contracten en de aandacht van de wereld op te eisen.
 

UFC 3 borduurt voort op de populaire Knockout Mode die is geïntroduceerd in UFC 2 en biedt een nieuw pakket multiplayer modes voor snelle, leuke gevechten waarin je op perfecte wijze op de vuist kunt met je vrienden: nu met commentaar van de enige echte Snoop Dogg. Mensen die op zoek zijn naar een korte sociale activiteit tussendoor kunnen zich storten in de Stand & Bang-modus, Submission Showdown-modus en de gloednieuwe Tournament Mode, waarin ze op ultieme wijze de show kunnen stelen door zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in knock-outsystemen met doorlopende schade en vermoeidheid.


EA SPORTS UFC 3 is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  UFC 3 (EA Sports)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden