Alle Nieuws

Far Cry 5 Story Trailer en details Season Pass

door UC52
02-02-2018 14:37
Geen reacties

De Far Cry 5 Story Trailer en de details van de Far Cry 5 Season Pass zijn bekendgemaakt. Spelers gaan ook na release op drie nieuwe avonturen en genieten van Far Cry 3 Classic Edition. De Season Pass maakt onderdeel uit van de Far Cry 5 Gold Edition of kan los worden aangeschaft voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
 

Drie extra avonturen

De Far Cry 5 Season Pass verlengt de ervaring die spelers vanaf 27 maart gaan ervaren in Hope County met drie extra avonturen in drie uiteenlopende locaties, uiteraard met unieke Far Cry-twist:

·         Hours of Darkness: Ga terug in de tijd, reis naar Vietnam en neem het op tegen Việt Cá»™ng-soldaten

·         Dead Living Zombies: Neem het op tegen hordes zombies in verschillende B-film scenario’s

·         Lost on Mars: Verlaat de aarde en strijd tegen spinachtige wezens op Mars

 

Far Cry 3

Daarnaast ontvangen spelers met de Season Pass op PlayStation 4 en Xbox One ook nog eens Far Cry 3 Classic Edition, met de singleplayercontent van de favoriete Far Cry-game van de fans. Far Cry 3 Classic Edition is vier weken na de release voor Season Pass-eigenaren, in de zomer van 2018, ook los verkrijgbaar. Fans en nieuwkomers bezoeken Rook Island en worden geconfronteerd met Vaas, volgens velen de meest iconische schurk uit de Far Cry-serie, die tot leven is gebracht door Michael Mando. Spelers kruipen in de huid van Jason Brody en verkennen het tropische eiland om zijn vrienden te redden. PC-gamers die de Far Cry 5 Season Pass aanschaffen, ontvangen de volledige versie van Far Cry 3.
 

Meer details over de Far Cry 5-content die na release verschijnt, waaronder een overzicht van de drie avonturen en de terugkeer van de map editor, worden binnenkort onthuld.
 

Far Cry 5 is de eerste game in de serie die plaatsvindt in Amerika en biedt spelers complete vrijheid om als nieuwe junior-sheriff van het fictieve Hope County in Montana de serene en tevens knotsgekke wereld te ontdekken. Spelers merken dat hun aankomst in het stadje een stille coup door de fanatieke cultus, Project at Eden’s Gate, versnelt en een gewelddadige overname van Hope County in gang zet. Belegerd en afgesloten van de rest van de wereld, vormen spelers samen met de inwoners van Hope County het Verzet.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Far Cry 5

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden