Alle Nieuws

Eerste Year 3 content Rainbow Six Siege onthuld

door UC52
02-02-2018 11:41
Geen reacties

De eerste details van de Year 3 content voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zijn onthuld. Zowel de nieuwe operation, ‘Operation Chimera’, en het allereerste seizoensevent, het ‘Outbreak Event’, zijn onthuld. In het eerste coöp-event in Rainbow Six Siege, Outbreak, gaan twee nieuwe Operators de strijd aan met een enorme dreiging. De nieuwe Operators zijn specialisten in dit soort gevaarlijke situaties en tevens speelbaar in de multiplayermodus.

 

Team Rainbow wordt deze keer met een totaal andere dreiging geconfronteerd. Een plaag van onbekende origine valt het kleine stadje van Truth or Consequences in New Mexico aan. Het gevaar is dusdanig groot, dat de autoriteiten de hele stad hebben afgesloten, waardoor de burgers en soldaten gevangen zitten. Team Rainbow haalt alles uit de kast en raadpleegt de beste specialisten, die opereren binnen ’s werelds beste elite-CTU’s. De twee nieuwe Operators komen uit Frankrijk en Rusland en zijn experts als het gaat om biologische oorlogsvoering.

 

Outbreak, een vier weken durend, nieuw coöp-event

In het eerste seizoensevent van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Outbreak, kiezen spelers hun beste team van drie om de dreiging in de verwoeste stad te neutraliseren. Team Rainbow heeft geïnvesteerd in een exclusieve Outbreak-collectie van de nieuwste en beste HazMat-uitrusting (zoals uniformen, wapenskins en charms) om deze missie te laten slagen.

 

‘Operation Chimera’ is vanaf 19 februari beschikbaar op de TTS en vanaf 5 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. ‘Outbreak’ is vanaf 20 februari beschikbaar op de TTS. Daarna is ‘Outbreak’ vanaf 6 maart tot en met 3 april beschikbaar op alle platformen.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden