Alle Nieuws

Call of Duty: WWII DLC-pakket ‘The Resistance’ vanaf vandaag verkrijgbaar

door _TheGamer_
30-01-2018 19:40
Geen reacties

Vanaf vandaag kunnen spelers zich bij het verzet aansluiten in Call of Duty: WWII – The Resistance. Dit eerste DLC-pakket voor de in Noord-Amerika bestverkochte videogame van 2017 is vanaf vandaag verkrijgbaar en zit bomvol nieuwe multiplayer-content. Zo bevat het The Resistance DLC-pakket drie nieuwe multiplayer-maps en een gloednieuwe War Mode multiplayer-missie die focust op de burgersoldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog voor hun vrijheid streden. Het DLC-pakket bevat ook The Darkest Shore, het verdorven nieuwe hoofdstuk in de macabere Nazi Zombies-saga. Dit eerste DLC-pakket arriveert tijdens het The Resistance community-evenement (23 januari tot 27 februari), een vijf weken durend festijn dat nieuwe uitrusting, game-modes en Supply Drop-content levert aan alle spelers.

Het The Resistance DLC-pakket voert spelers naar iconische WO2-locaties, van Parijs tot Praag, en draait om historische opstanden op drie nieuwe multiplayer-maps en een nieuwe, spectaculaire War Mode-map.

Valkyrie
Deze map ligt in het Mazurische bos in Oost-Pruisen en werd geïnspireerd door de Wolfsschanze - Hitler's oostelijke hoofdkwartier tijdens Operation Barbossa - de nazi-invasie van de Sovjet-Unie. Dit is een middelgrote map met verschillende uitkijkposities en gemonteerde machinegeweren.

Anthropoid
Deze map bevindt zich in Praag, Tsjechoslowakije en is gebaseerd op Operatie Anthropoid, de beroemde moordaanslag op een hoge Duitse officier tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze kaart wordt in tweeën gedeeld door een rivier, met aan weerszijde hooggelegen paden die sluipschutters kunnen gebruiken voor afstandsaanvallen.

Occupation
In deze remake van een klassieke Call of Duty-map vechten spelers in de straten en winkels van het door Duitsland bezette Parijs tijdens WO2. Lange zijstraten zetten aan tot middenafstandsgevechten met nabijgelegen huizen en winkelpuien voor defensieve posities voor hinderlagen en herstel.

Operation Intercept
Buiten St. Lo, Frankrijk, wacht je de volgende War Mode-ervaring, ontwikkeld in samenwerking met Raven Software. Deze stuurt je op een stedelijke reddingsmissie om verzetsstrijders te redden die per trein worden vervoerd. Het eerste doel aan de geallieerde kant is het bevrijden van de verzetsstrijders, gevolgd door de vernietiging van belangrijke communicatieapparatuur en het stoppen van een trein.

Het The Resistance DLC-pakket bevat ook het nieuwste horrorhoofdstuk van de coöperative Nazi Zombies-saga, The Darkest Shore. Slechts enkele dagen na de gruwelijke ramp van Mittelburg heeft de bemanning informatie ontvangen die suggereert dat Doktor Straub zich op een eiland net ten noorden van Duitsland bevindt. Op het eiland, bedekt in dikke mist en omringd door de Nazi luchtmacht en marine, krioelt het van de ondoden. Marie, Drostan, Olivia en Jefferson zullen deze en vele andere beproevingen het hoofd moeten bieden om de mysteries van het eiland te ontsluieren.

Het The Resistance community-evenement is begonnen op 23 januari en loopt tot 27 februari. Tijdens deze weken hebben alle Call of Duty: WWII-spelers toegang tot de nieuwe “Resistance Division”. Deze nieuwe divisie belichaamt de vaardigheden en ervaringen van burgersoldaten uit heel Europa, wat tot uiting komt in de nieuwe Tactical Knife Skill, een nieuw divisie-specifieke 9 mm SAP Pistol, en perks die het tij van de strijd kunnen keren, zoals het vermogen om maps van vijanden onleesbaar te maken.

Het The Resistance community-evenement biedt spelers nieuwe Supply Drop-content en nieuwe wapens en uniformen die werden gebruikt bij verzetsopstanden in het door oorlog verscheurde Europa van tijdens de Tweede Wereldoorlog. Fans kunnen ook deelnemen aan nieuwe game mode-evenementen, inclusief tijdelijke terugkeer van de Prop Hunt en Demolition modes, samen met de roterende 2XP-playlists in Multiplayer, War Mode en Zombies. De Resistance Supply Drops zijn gratis te verdienen door simpelweg Call of Duty: WWII te spelen tijdens het evenement. Spelers kunnen elke week van het evenement terugkeren naar de Headquarters voor een gratis Resistance Supply Drop, evenals speciale Orders en Contracts die nieuwe wapens leveren,  Supply Drops, XP-boosts, Armory Credits en meer. Spelers kunnen ook Resistance Supply Drops kopen met behulp van Call of Duty Points in-game valuta. Het The Resistance community-evenement voorziet ook in nieuwe, tijdelijk verkrijgbare Collection Rewards met Resistance-thema.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call Of Duty WWII

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden