Alle Nieuws

Nieuwe updates voor Star Wars Battlefront II onderweg

door UC52
25-01-2018 15:08
Geen reacties

Met het doel om de best mogelijke ervaring te creëren door rekening te houden met de feedback van fans, kunnen spelers uitkijken naar een overvloed aan nieuwe updates en toevoegingen in de komende maanden, EA geeft als volgt aan het volgende te gaan doen:
 

- Een vernieuwd progressiesysteem - feedback van spelers is essentieel geweest en we bereiden belangrijke veranderingen voor in de voortgang die veel van de dingen zullen behandelen waar we spelers naar hebben zien vragen. Hoewel we nu niet al te gedetailleerd in kunnen gaan, delen we in maart meer details.


 - Een spelmodus genaamd Jetpack Cargo komt in februari - Twee teams van acht spelers uitgerust met jetpacks strijden in Jetpack Cargo, een hectische, snelle manier om te spelen. Deze modus is slechts een beperkte tijd beschikbaar, dus mis het niet.


- Binnenkort een nieuw seizoen - We hebben veel geleerd van het eerste seizoen met content voor Star Wars Battlefront II en we integreren dat leren in onze toekomstige plannen. We weten dat spelers wachten op details over wat er in het volgende seizoen komt, en we zullen binnenkort meer te vertellen hebben.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Star Wars Battlefront 2 (II)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden