Alle Nieuws

Launchtrailer Dragon Ball FighterZ onthuld

door _TheGamer_
23-01-2018 09:06
Geen reacties

Het meest verwachte vechtspel staat op het punt om op de Xbox One, PlayStation 4 en pc's te worden geïntroduceerd via STEAM. Aan het eind van de week kunnen alle fans meedoen aan eindeloze spectaculaire gevechten met de almachtige vechters.


Een nieuw indrukwekkend speelbaar personage wordt vandaag onthuld als Android 21 zelf toetreedt tot DRAGON BALL FighterZ met meerdere unieke Ultimate Attacks! Onder toezicht van Akira Toriyama speelt Android 21 een belangrijke rol in de Dragon Ball FighterZ-verhaalmodus. Ze is een mysterieuze wetenschapper en staat erom bekend dezelfde kennis te hebben als de persoon die de Androids heeft gemaakt: Dr. Gero. Haar verhaal is vrij vaag, maar ze is verbonden met Android 16.


Met haar Tasting Cut Ultimate Attack, put ze niet alleen de energie van de tegenstander uit, maar ook hun aanvallen! Sterker nog, hoe meer spelers de andere personages spelen, hoe meer voordeel ze krijgen! Haar Meteor Ultimate Attack zal haar in staat stellen een straal uit te schieten die de tegenstander in een taart verandert!

Dragon Ball FighterZ wordt op 26 januari 2018 gelanceerd voor de Xbox One, PlayStation 4 en STEAM.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Dragon Ball FighterZ

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden