Alle Nieuws

Battlefield 1 Apocalypse-uitbreiding verschijnt in februari

door UC52
19-01-2018 15:01
2 Reacties

Betreed de hel en doe mee aan de meest gruwelijke gevechten uit de allesverwoestende Eerste Wereldoorlog, die maar eeuwig voort leek te duren. Battlefield 1 Apocalypse, de vierde uitbreiding voor Battlefield 1, komt in februari uit voor Premium Pass-houders.
 

Battlefield 1 Apocalypse voegt vijf nieuwe multiplayer-maps toe aan de game, waaronder de bloederige, modderige hel van Passchendaele en de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië in Caporetto: twee van de meest beruchte gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog. De pittoreske tarwevelden bij de rivier de Somme veranderen in een nachtmerrie na allesverwoestende artillerie-aanvallen. Op de maps London Calling en Razor’s Edge kunnen spelers hun vliegeniersfantasieën uitleven in luchtgevechten en heer en meester over het luchtruim worden in de nieuwe Air Assault-spelmodus. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe voertuigen, wapens, en gadgets, samen met nieuwe rangen, Service Assignments, specialisaties en Dog Tags.
 

Zoals eerder deze week werd aangekondigd in het Road Ahead-blog hebben spelers nog steeds toegang tot de Battlefield 1 Turning Tides – Gallipoli proefversie, die actief is t/m 22 januari. Deze trial geeft spelers van de volledige game de kans om maps, wapens en voertuigen uit Battlefield 1 In the Name of the Tsar en Battlefield 1 They Shall Not Pass uit te proberen. Deze proefversie is een perfecte warming-up voor de Noordzee-campagne van Battlefield 1 Turning Tides, die eind januari verschijnt voor Premium Pass-houders.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Battlefield 1

Reacties / Vragen (2)

 1. BBee

  Hehee eindelijk 😂😂😂

  5d, 21:49
 2. UC52

  Ik heb zelf helemaal niks met bf1. Vond bf4 veel leuker.

  14u
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden