Alle Nieuws

Bekijk de track editor van Monster Energy Supercross

door UC52
17-01-2018 12:17
Geen reacties

Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars ter wereld, onthult met veel plezier alle details van de felst begeerde functie van Monster Energy Supercross - The Official Videogame:de track editor. Deze functie laat spelers als nooit tevoren deel uitmaken van het meest competitieve en prestigieuze off-road motorracekampioenschap ter wereld, waarbij ze hun eigen tracks kunnen maken en aanpassen om die vervolgens online te delen voor eindeloze gameplay-mogelijkheden.

KIES HET STADION:
Om het bouwen van je eigen baan te beginnen, moet je eerst het perfecte stadion kiezen. Kies voor football of honkbal, outdoor of indoor en bepaal het formaat. Als je stadion eenmaal staat, kun je beginnen er je eigen track in te bouwen. 

ONTWERP JE TRACK:  
De track editor is gebaseerd op een modulair systeem, dat spelers laat kiezen uit meer dan 80 modules die ze aan elkaar kunnen hechten om hun eigen tracks te maken. Het begint met de startlijn, vervolgens kunnen spelers hun verbeelding de vrij loop laten met vele verschillende baanstukken: bochten met verschillende hoeken,whoops, enkele en driedubbele sprongen of ritmesecties en rechte lijnen, uiteraard eindigend met de finishlijn.

Module voor module komt de track tot leven. Eenmaal voltooid, kunnen spelers de track online uploaden en beschikbaar stellen voor andere gebruikers. De track editor laat spelers duizenden verschillende tracks bouwen om alleen of online op te racen. Daarnaast kunnen spelers steeds weer nieuwe, door de community gemaakte tracks downloaden.

INTERACTIE MET ANDERE SPELERS:
De track editor is zeer uitgebreid ontworpen voor interactie met alle elementen in de game en andere spelers. Zodra ze op de server zijn geüpload, kunnen spelers de creaties van andere gamers "liken", stemmen op hun favoriete tracks en het prestige van de track-ontwerper vergroten. Het prestige vertegenwoordigt een extra waarde in de game, die spelers toegang geeft tot nieuwe kampioenschappen en speciale items ontgrendelt, zoals bronzen, zilveren en gouden medailles, sponsors, exclusieve butt-patches, profielpictogrammen en meer. De track editor werkt in de online-standen van Single Event, Time Attack en Custom Championship.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame is vanaf 13 februari 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Windows PC /Steam en Nintendo Switch.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Monster Energy Supercross

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden