Alle Nieuws

Final Fantasy XV Royal Edition en Windows Edition verschijnen in maart

door _TheGamer_
16-01-2018 12:23
Geen reacties

Square Enix onthult vandaag de nieuwe  Final Fantasy XV Royal Edition voor Xbox One en PlayStation 4 en meer details over het komende Final Fantasy XV Windows Edition voor Steam, Origin en Windows 10.

Deze speciale versies zijn verkrijgbaar vanaf 6 maart. Naast de hoofdgame bevatten ze meer dan 20 add-ons / DLC (downloadbare content)-extra’s, en andere toevoegingen, zoals een uitgebreide map van Insomnia met nieuwe vijanden en zijmissies, en een first-person camerastand.

Final Fantasy XV Royal Edition en Final Fantasy XV Windows Edition bieden toegang tot het volgende:

- Uitgebreide map: Insomnia City Ruins – Ontdek gloednieuwe zijmissies en vijanden zoals Cerberus en Omega op de uitgebreide map van de Crown City van Insomnia. Spelers kunnen hier ook een gevecht aangaan met de Rulers of Yore.

- Een volledig bestuurbare Royal Vessel-boot – Deze laat spelers het gebied tussen Cape Caem en Altissia verkennen, waardoor de wereld van Eos nog groter wordt. Spelers kunnen aan boord van het voertuig ook vissen om nieuwe vissen en recepten te ontdekken.

- Een nieuw accessoire dat de actie “Armiger Unleashed” kan activeren – Wanneer de Armiger is opgeroepen, kunnen spelers krachtige aanvallen gebruiken. Na het verzamelen van alle koninklijke wapens, kunnen spelers een speciaal accessoire vinden in een onbekend deel van de wereld. Met dit accessoire krijgen ze toegang tot Armiger Unleashed.

- Een nieuwe first-person camerastand – Hiermee kunnen spelers de game ervaren vanuit Noctis’ perspectief.

- Een schat aan downloadbare content inclusief wapens, skins voor de Regalia-wagen en voorwerpensets.

- Alle huidige season pass-content inclusief EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES en EPISODE IGNIS

- Archive – Spelers kunnen de “Cosmogony”-verhalen bekijken die over de wereld van FINAL FANTASY XV zijn verspreid. Op verschillende plaatsen zijn ook aanvullende plaatselijke mythes en legendes te ontdekken die spelers meer inzicht in de spelwereld geven.

- Missie om de Regalia Type-D te krijgen en versterken.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 15 (XV)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden