Alle Nieuws

Zie hoe de graphics van de Monster Energy Supercross game tot stand zijn gekomen

door UC52
05-01-2018 17:23
1 Reacties

Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars ter wereld, biedt fans een kijkje achter de schermen van Monster Energy Supercross - The Official Videogame. Deze video toont welke technieken er allemaal schuilgaan achter de bijzonder realistische graphics.
 

De ‘dev diary’ wordt gepresenteerd door Ralph Sheheen, de officiële stem van Monster Energy AMA Supercross. Dit FIM World Championship is het grootste, meest competitieve off-road motorracekampioenschap ter wereld. In de dev diary wordt verteld over de vier regels voor de graphics van de game:
 

- Regel 1 – “Get real”: De innovatieve tracks en prestigieuze stadions zijn getrouw nagemaakt met behulp van fotogrammetrie, voor maximaal realisme.

- Regel 2 – “In your face feeling”: Net als de tracks en stadions moeten ook de coureurs levensecht ogen, daardoor zijn hun gezichten gerenderd met een nieuw 3D-scanningsysteem.

- Regel 3 – “Building media for heroes”: Dankzij speciale filmpjes met een realistische presentatie van tracks, coureurs en podiums ontstaat een overweldigende Supercross-ervaring.

- Regel 4 – “Be there feeling”: Alle technologie, het 3D-menu en verbluffend overtuigende afwerking geven de speler het gevoel werkelijk als een Monster Energy Supercross-kampioen de arena te betreden.

 

Monster Energy Supercross – The Official Videogame is verkrijgbaar vanaf 13 februari 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One, Windows PC/STEAM en Nintendo Switch.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Monster Energy Supercross

Reacties / Vragen (1)

  1. David

    Awesome!

    20d, 10:02
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden