Alle Nieuws

Nieuwe Monster Hunter: World Trailer + informatie over beta en DLC

door _TheGamer_
05-01-2018 14:48
Geen reacties

Tijdens een live stream in Japan heeft Capcom vandaag nieuwe details en een trailer aangekondigd voor de komende lancering van Monster Hunter: World die op 26 januari 2018 uit komt voor de PlayStation 4 en Xbox One. Deze nieuwe trailer introduceert de Elder Dragons.

Daarnaast  is er bevestigd dat een definitieve bètaversie gepland is voor alle PlayStation 4-gebruikers. De bèta zal op 19 januari in Europa beginnen en eindigen op 22 januari.

Tot slot bevestigde Capcom vandaag dat er plannen zijn voor post-launch ondersteuning van Monster Hunter: World met regelmatige updates met content, evenals gratis updates. De eerste grote update zal in het voorjaar van 2018 verschijnen, inclusief de toevoeging van het door fans geliefde monster Deviljho. Spelers kunnen hun jachtvaardigheden testen tegen deze bruut. De Deviljho is een beest voor alleen de moedigste jagers.

Monster Hunter: World wordt op 26 januari gelanceerd voor PlayStation 4 en Xbox One met een pc-release die later in de herfst van 2018 verschijnt.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Monster Hunter World

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden