Alle Nieuws

Project Cars 2 Expansion Pack - The Fun Pack nu verkrijgbaar

door _TheGamer_
19-12-2017 17:13
2 Reacties

Beleef het plezier van een onvervalste dirt-race-actie met het eerste uitbreidingspakket voor Project CARS 2. Het "Fun Pack" wordt geleverd met acht nieuwe auto's voor maximaal zijdelings plezier en twee epische nieuwe loose-surface-tracks om ze op los te laten.

Maak een strakke band en ervaar drie van de meest brutale, gewelddadige en gevaarlijke auto's in de motorsportgeschiedenis - 500 + pk groep B-monsters verbannen die een generatie rallycross-fans verbaasden bij het Classic Brands Hatch Rallycross-circuit aan het eind van de jaren '80.

Als aanvulling op de al indrukwekkende Rallycross-content van Project CARS 2, zal de fan-favoriete Barcelona Rallycross bestuurders aanmoedigen om in een serieus gekke drifthoeken te stappen terwijl ze de Audi S1 ​​EKS RX quattro van Wereldkampioens winnende Mattias Ekström op de proef stellen. en de Citroën DS3 RX Supercar van Petter Solberg naar topsnelheid.

Race op de rand helemaal gekruist, ellebogen in de groffige Amerikaanse greep met een lage grip dankzij Professional Fun-Haver Vaughn Gittin Jr. Kom in de lucht, racen overal en doe iets met Vaughns maatwerk offroad 1969 Ford Bronco "Brocky ", Een 4x4 600bhp-kaartje voor buitensporig, verticaal vliegplezier; verbrand wat rubber en drift in golven van bandenrook met Vaughns heldhaftige 960 pk Ford Mustang RTR Spec - 5D; en krijg een serieuze adrenalinestoot met de Mustang '66 RTR, een big-block V8 Trans Am-runner die is ontworpen en getest door Vaughn en zijn RTR-team.

Er is altijd zijwaartse dirt-racing actie bij Project CARS 2 met het Fun Pack dat ook 17 voertuigleveries van vijf grote esports-raceteams bevat, en vier nieuwe Invitational Events.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Project Cars 2

Reacties / Vragen (2)

 1. _TheGamer_

  Gaaf, eindelijk emoticon_grin

  6d, 12:07
 2. UC52

  Ziet er goed uit emoticon_cool

  6d, 12:09
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden