Alle Nieuws

Rise Of The Tomb Kings Hits Total War: Warhammer II verkrijgbaar op 23 januari

door UC52
19-12-2017 17:05
Geen reacties

Over de dorre woestenij van de eens zo trotse Nehekhara stijgen legioenen van skeletachtige krijgers en enorme, angstaanjagende constructies op uit het zand om hun tijdloze meesters te dienen. De grafkoningen zijn wakker geworden - om hun glorieuze rijk opnieuw te herbouwen.

Nieuw in zowel de Eye of the Vortex-campagne als Mortal Empires in Total War: WARHAMMER II, the Rise of the Tomb Kings Campaign Pack introduceert een volledig nieuwe campagne-ervaring met een reeks racespecifieke gameplaymechanica, overwinningsdoelen en sjorringen van authentieke lore. In de strijd veld de grafkoningen ontelbare skeleteenheden, ondersteund door torenhoge stenen constructies zoals de Tomb Scorpion, Necrosphinx en de kolossale Hierotitan.

In reactie op feedback van spelers, bevat Rise of the Tomb Kings geen aanvullende verhaalcampagne, maar in plaats daarvan 2 extra legendarische heren voor een totaal van vier, met hun eigen vaardigheden, eigenschappen, missieketens, legendarische wargear en situationele uitdagingen. Spelers kunnen beginnen aan Tomb Kings-campagnes als Settra the Imperishable, Khalida, Khatep en Nagash's voormalige luitenant, de kwaadaardige Arkhan the Black.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Total War Warhammer 2 (II)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden