Alle Nieuws

TT Isle Of Man nieuwe trailer

door Eszy
18-12-2017 15:17
Geen reacties

Bigben en Kylotonn hebben een nieuwe trailer onthuld voor TT Isle of Man. Deze game verschijnt maart 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

De video wordt begeleid door een gedicht dat is geschreven door Nancy Von Short, een journalist en motorfan die de race al meer dan 15 jaar volgt. De video en het gedicht illustreren perfect de passie rondom deze race en mindset van de coureurs die deelnemen aan deze mythische uitdaging. De TT vertegenwoordigt voor hen het ultieme doel, de reden waarom ze zo hard trainen en hun leven op het spel zetten.

De Isle of Man TT is een legendarische race die sinds 1907 elk jaar wordt gehouden. Deze race wordt beschouwd als de ultieme uitdaging voor motorracers. Anders dan andere klassieke uitdagingen vereist de Isle of Man TT extreem uithoudingsvermogen, zeer specifieke raceskills en de bereidheid grote risico’s te nemen.

Isle of Man TT is de officiële simulatie van de race. De game biedt een exacte replica van het parkoers (met laserscantechnologie perfect gereproduceerd, tot op de kleinste details). Dit is het langste parkoers ter wereld: meer dan 200 bochten over 60,72 km, en goed voor snelheden van bijna 300 km/u. In TT Isle of Man ontdek je alles waar deze uitdaging bekend om staat: snelheid, risico’s en extreme situaties.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  TT Isle of Man Ride on the Edge

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden