Alle Nieuws

PlayerUnknown's Battlegrounds nu beschikbaar op Xbox One

door UC52
13-12-2017 07:41
Geen reacties

Eindelijk is het dan zover, Xbox-fans: de eerste consoleversie van PlayerUnknown's Battlegrounds is nu beschikbaar op Xbox One! Sinds de aankondiging van PUBG voor Xbox tijdens de E3 2017 is er door de fans reikhalzend naar uitgekeken.

Al meer dan 24 miljoen pc-gamers hebben PUBG gespeeld sinds de introductie via Steam Early Access in maart. PUBG is een 'battle royale'-achtige game, waarin maximaal honderd spelers op het eiland Erangel worden gedropt. Daarna is het ieder voor zich. Elk spel start op dezelfde manier: je springt boven een eiland uit een vliegtuig, zoekt een veilige (of gevaarlijke) plek om te landen, verzamelt pantser, wapens en gezondheidspakketten en probeert in leven te blijven. Ondertussen wordt de veilige zone steeds kleiner, zodat je in beweging moet blijven om te overleven.

PUBG komt naar Xbox One via het Xbox Game Preview-programma omdat dit het enige consoleplatform is dat de studio laat samenwerken met de community. Zo bouwen we samen aan de game, net als bij de pc-versie. PUBG voor Xbox One is enigszins te vergelijken met de pc-game die in maart verscheen, maar heeft wel een paar verbeteringen. Er is ondersteuning voor third-person solo-, duo- en teamplay op de huidige Erangel-kaart, maar je kunt ook over objecten springen. Dit kan al in de eerste versie van PUBG voor Xbox One in het kader van het Xbox Game Preview-programma. Op Xbox One X krijgt de game bovendien HDR- en 4K-ondersteuning. En dit is nog maar het begin. In de loop van het Xbox Game Preview-programma krijgt PUBG voor Xbox One voortdurend nieuwe content, waaronder de nieuwe woestijnkaart Miramar, prestatieverbeteringen en meer. Om zo de functies en het ontwikkeltraject van de pc- en Xbox-versies zo snel mogelijk gelijk laten te lopen.

Het team van PUBG Corp. heeft nauw samengewerkt met het team van Xbox. Niet alleen om de game van pc naar console te converteren, maar ook om exclusief voor Xbox een aantal beperkt verkrijgbare cosmetische pakketten te ontwikkelen.

Tijdens de Paris Games Week zijn de beperkt verkrijgbare cosmetische pakketten aangekondigd en voorafgaand aan de The Game Awards kwam meer informatie over de verschijningsdatums en de prijzen vrij. Deze cosmetische pakketten zijn voor een beperkte periode exclusief verkrijgbaar voor Xbox-spelers en er zijn geen plannen om in-game-aankopen toe te voegen aan de Xbox Game Preview-versie van PUBG. Dit zijn dus de enige items die gedurende de previewfase te koop zijn. Je kunt het Accessory-pakket en het Tracksuit-pakket nog steeds kopen.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  PlayerUnknown's Battlegrounds

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden