Alle Nieuws

Wereldwijd 10 miljoen Nintendo Switch-systemen verkocht

door _TheGamer_
12-12-2017 14:16
Geen reacties

Ondanks de lancering in maart, niet meteen een populaire maand voor console-lanceringen en terwijl het feest-en-koopseizoen nog in volle gang is, zijn er inmiddels 10 miljoen Nintendo Switch-systemen verkocht aan consumenten van over de hele wereld, gebaseerd op Nintendo’s interne verkoopcijfers.

De Nintendo Switch is de eerste console waarmee je zowel op tv als onderweg kunt spelen, zodat spelers hun favoriete games altijd, overal en met iedereen kunnen beleven. Aangezien elke Nintendo Switch wordt geleverd met twee Joy-Con-controllers, kunnen spelers meteen na aanschaf met vrienden en familie* genieten van multiplayer-games.

Het gevarieerde game-aanbod voor het systeem bevat nu al twee van de hoogst beoordeelde games ooit: Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De laatste won zelfs tal van prijzen in de categorie Game of the Year tijdens de Game Awards, namelijk de prijs voor “The Game of the Year”, “Best Action/Adventure Game” en “Best Game Direction”. Super Mario Odyssey won de award voor de “Best Family Game”. Tel daarbij multiplayer-toppers als Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en ARMS die je zowel online als met vrienden en familie in dezelfde kamer kunt spelen, plus een immer groeiende lijst geweldige third-party games als Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, L.A. Noire, The Elder Scrolls V: Skyrim, Golf Story en Stardew Valley, de Nintendo Switch is een topsysteem voor elke speler.

“We vinden het geweldig dat fans in heel Europa en over de hele wereld genieten van de spelervaringen die alleen de Nintendo Switch kan bieden, zoals de nieuwste avonturen van Super Mario en Link, en unieke games als 1-2-Switch, waarin spelers niet naar het scherm maar naar elkaar kijken,” zegt Satoru Shibata, president-directeur van Nintendo of Europe.

Naast de brede catalogus aan games die dit jaar al beschikbaar zijn voor iedereen, kunnen Nintendo Switch-bezitters uitkijken naar de reeds aangekondigde games die volgend jaar verschijnen, waaronder Kirby Star Allies 3, Dragon Quest Builders en een nieuwe game in de Yoshi-franchise, naast grote third-party games als Wolfenstein II: The New Colossus van Bethesda, Mega Man 11 van Capcom, PROJECT OCTOPATH TRAVELER (werktitel) van Square Enix, Shovel Knight: King of Cards van Yacht Club Games en Morphies Law van Cosmoscope.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Nintendo Switch

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden