Alle Nieuws

Reis met Cloud naar Midgar in Final Fantasy Brave Exvius

door Eszy
12-12-2017 13:11
Geen reacties

Een overzicht van de nieuwe content:

Nieuwe eenheid – Cloud: Vanaf 15 december kunnen spelers deze held uit FINAL FANTASY VII  krijgen via Featured en Rare Summons.  Tegelijk met de komst van Cloud verschijnt het op FINAL FANTASY VII gebaseerde in-game evenement “Destroy the Reactor”, inclusief de mogelijkheid nieuwe items en uitrusting te bemachtigen.

Nieuwe Trial Boss – Glacial: Tijdens het winterseizoen verschijnt een nieuwe, sterke en ijskoude vijand, Glacial. Wie de uitdaging aandurft, vindt hem in de Chamber of the Fallen. Het verslaan van Glacial wordt beloond met exclusieve bonussen, inclusief de Frozen Crown — een hoofddeksel dat ideaal is voor genezers.

Nieuwe feestseizoenpersonages: Drie nieuwe, bij het feestseizoen passende personages zijn onderweg: Kryla, Christine en Carrie. Later verschijnen ook nog de feestseizoenpersonages van vorig jaar: White Knight Noel en Santa Rosalia. Feestseizoenpersonages zijn slechts beperkte tijd verkrijgbaar, en alleen via de Featured Summon van de feestdagen.

King’s Knight Collaboration: De vier helden uit de populaire mobile game KING’S KNIGHT –Wrath of the Dark Dragon–, die ook verschijnen in FINAL FANTASY XV, sluiten zich aan bij de cast van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS: Rayjack, Kaliva, Barusa en Toby. Elk van deze vier personages speelt een andere rol in de party, en samen vormen ze een volledig en evenwichtig team om mee op avontuur te gaan.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden