Alle Nieuws

Resident Evil 7 biohazard Gold Edition, ‘Not a Hero’ en ‘End of Zoe’ nu beschikbaar

door _TheGamer_
12-12-2017 10:26
Geen reacties

Resident Evil 7 biohazard Gold Edition is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, naast de resterende DLC voor het spel - Not a Hero and End of Zoe. De definitieve versie van de veelgeprezen survivalhorror-titel van 2017 bevat alle inhoud van de release eerder dit jaar samen met alle drie de downloadbare add-on-content, in één ultiem horrorpakket. De eerder uitgebrachte DLC-pakketten - Banned Footage Vol. 1 en Banned Footage Vol. 2 zijn opgenomen evenals de uiteindelijke DLC-release End of Zoe. Not a Hero is beschikbaar als gratis download voor bezitters van elke versie van Resident Evil 7 biohazard.
Einde van Zoe is een schokkende aflevering van de Resident Evil 7 biohazard-sage waarbij spelers ontdekken wat het lot van Zoe zal zijn. In dit hoofdstuk zullen spelers de rol aannemen van een nieuw mysterieus houthakkerpersonage, het opnemen tegen nieuwe vijanden en nieuwe moerasrijke gebieden verkennen. Einde van Zoe is opgenomen in de Gold Edition of beschikbaar om als update te downloaden als u een seizoenspass-eigenaar bent. Eigenaars van de oorspronkelijke release kunnen de inhoud ook als afzonderlijke download aanschaffen.
De gratis Not a Hero-update ziet de terugkeer van Resident Evil-favoriet en veteraan BSAA-soldaat Chris Redfield. Na de gruwelijke gebeurtenissen die Ethan Winters in Resident Evil 7 biohazard overkwam, brengt Not a Hero een geheel nieuwe ervaring als Chris op jacht om de dreigende bedrieger Lucas Baker te vinden en geconfronteerd te worden met nieuwe bedreigingen. Als lid van Umbrella hebben Chris en het team snel een strategie opgezet om deze nieuwste bedreiging tegen te gaan.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Resident Evil 7 (VII) Biohazard (Gold Edition)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden