Alle Nieuws

Quake Champions grote update in aankomst

door Eszy
11-12-2017 19:22
Geen reacties

olgende donderdag 14 December zal Quake Champions één van de grootste updates tot nu toe krijgen met nieuwe content en features, inclusief een nieuwe Champion, Keel,  die terug is sinds Quake 3 Arena en Quake Live; een nieuwe arena voor Duel en 2v2, Vale of Pnath; Leaderboards met rangschikking ; en een massa feestelijke, en tijdelijke eindejaars-getinte gear en maps.


De December Update zal het volgende bevatten:

NIEUWE CHAMPION – Keel is Terug! De herboren oorlogsmachine uit Quake 3 Arena Keel komt deze week in het rooster met helden, en hij brengt zijn Grenade Swarm skill mee waarbij hij explosieven lanceert gedurende de game, zo ook de Stockpile vaardigheid. Keel zal gratis zijn voor al wie een full Champions Pack heeft en voor iedereen te koop met platinum in de in-game store.

NIEUW DUEL MAP – Vale of Pnath – Deze week krijgen spelers, nadat hun skills al beproefd werden tijdens de Early Access in de Duel mode, een volgende arena die volledig gewijd is aan 1v1 en 2v2.  Vale of Pnath is een heiligdom ter ere van de oude God Ithagnal, gebouwd bovenop verradelijke en met zuur gevulde grotten.  Deze nieuwe map is gratis voor alle spelers!

RANKED PLAY & LEADERBOARDS – Quake Champions is de meest intense FPS competitie op om het even welk platform, en de Early Access spelers zullen hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en zien hoe ze gerangschikt staan tegenover de besten ter wereld.

HOLIDAY CELEBRATION – Vier tijdens de Feestdagen met speciale items waaronder geanimeerde shaders voor wapens en Champions, feestelijke decoraties op Burial Chamber en Corrupted Keep, holiday hat vanities voor Champions en limited edition profieliconen en naamplaten.

CROSSHAIR CUSTOMIZATION –Eén van de meest gevraagde features vanwege de community zal live gaan bij de December update en zal spelers in staat stellen te kiezen uit 40 verschillende crosshair opties waarbij ze ook de kleur van hun voorkeur kunnen aanduiden.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Quake Champions

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden