Alle Nieuws

Call of Duty World League (CWL) competition begint vandaag in Dallas

door UC52
08-12-2017 19:10
1 Reacties

Eerste evenement van het seizoen goed voor record aantal teams samen op een CWL-evenement; hoogste CWL-prijzenpot ooit van $ 4,2 miljoen. Meer dan 200 teams uit Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific strijden tijdens eerste open toernooi van het nieuwe CWL-seizoen om prijzenpot van $ 200.000,-   

Het CWL Dallas Open, het  eerste open toernooi van wat misschien wel het spannendste seizoen van de Call of Duty World League (CWL) wordt, vindt plaats vanaf vandaag tot aanstaande zondag (8 – 10 december). Call of Duty esport-teams van over de hele wereld, inclusief Noord-Amerika, Europa en de Azië-Pacific regio (APAC) komen samen in het Kay Bailey Hutchison Convention Center in Dallas. Daar zullen ze strijden om de eerste overwinning van het nieuwe CWL-seizoen met Call of Duty: WWII en zetten ze de eerste stappen richting de jaarlijkse prijzenpot van $ 4,2 miljoen – de grootste in de geschiedenis van de CWL.

Tijdens het evenement van dit weekend doen meer dan 200 teams mee, de meeste ooit tijdens een open CWL-evenement. De vier beste teams van de open wedstrijden doen morgen mee aan de volgende ronde van de competitie. De teams die dan winnen, strijden zondag tegen elkaar in de kampioenenronde, voor het prijzengeld van $ 200.000,- en de titel van CWL Dallas Open Champion.

“Het veld voor CWL Dallas staat klaar. Dit wordt een prachtige competitie en een geweldige start van het CWL–toernooiseizoen,” zegt executive vice-president en general manager van Call of Duty, Rob Kostich. “Het team van Sledgehammer Games heeft een waanzinnige ervaring afgeleverd met Call of Duty: WWII. Onze teampassen voor het evenement waren binnen minuten uitverkocht. We kunnen niet wachten om te zien wie komend weekend in Dallas zal zegevieren.”

“De deelname aan de Call of Duty World League is vorig seizoen enorm gegroeid, vele teams azen op een deel van de grootste prijzenpot in de geschiedenis van Call of Duty esports,” zegt Call of Duty esports director, Kevin Flynn. “Dit seizoen is de prijzenpot verhoogd naar $ 4,2 miljoen en zal het grootste aantal spelers ooit aan een open evenement van Call of Duty World League deelnemen in Dallas.” 

2017 CWL Dallas Open Champion OpTic Gaming moet hun titel veroveren tegen de sterke competitie tijdens het evenement van dit jaar.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call Of Duty WWII

Reacties / Vragen (1)

  1. _TheGamer_

    Leuke geldpot 😆

    15d, 20:02
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden