Alle Nieuws

Bayonetta 3 en DLC van The Legend of Zelda onthuld tijdens The Games Awards

door Eszy
08-12-2017 12:16
1 Reacties

Nintendo ontving dit jaar verschillende prijzen op The Game Awards, namelijk: Game of the Year (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Game Direction (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Action/Adventure Game (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Family Game (Super Mario Odyssey), Best Handheld Game (Metroid: Samus Returns). In het totaal heeft Nintendo 5 awards gewonnen.

Maar dat is niet het enige Nintendo-nieuws dat we te weten zijn gekomen op de jaarlijkse prijsuitreikingen. Tijdens het evenement liet Nintendo een trailer zien, waarin aangekondigd werd dat PlatinumGames momenteel bezig is aan de ontwikkeling van Bayonetta 3, en exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het alom gewaardeerde Bayonetta 2, een game die origineel uitgebracht werd voor de Wii U, en het originele Bayonetta (beide ontwikkeld door PlatinumGames) worden op 16 februari uitgebracht voor de Nintendo Switch. Vanaf de release zullen twee versies van de game beschikbaar zijn. De normale editie bestaat uit een Bayonetta 2-gamecard en een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, de Special Edition voor de Europese markt bevat een Bayonetta 2-gamecard, een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, een SteelBook®, 22 Verse Cards en drie stickervellen. Spelers kunnen de digitale versie aanschaffen via de Nintendo eShop op hun Nintendo Switch-systeem of via de Nintendo-website.

Fans van The Legend of the Zelda: Breath of the Wild hebben een blik kunnen werpen op De Ballade der Uitverkorenen, het tweede DLC-pakket dat na de livestream van The Game Awards is uitgebracht. In dit tweede contentpakket dat deel uitmaakt van de Uitbreidingspas, krijgen spelers toegang tot een groot nieuw avontuur met een ongeziene kerker, nieuwe inzichten in de het achterliggende verhaal van de vier Uitverkorenen, en een motorfiets genaamd 'Triforcer Zero' waarmee spelers na het voltooien van dit nieuwe avontuur makkelijker door het landschap van Hyrule kunnen reizen. Met deze DLC krijg je ook toegang tot negen nieuwe pantservoorwerpen, en kun je items zoals geavanceerde hoofdstellen en zadels vinden. Spelers die de Uitbreidingspas aankopen voor € 19,99 ontvangen De Ballade der Uitverkorenen (DLC-pakket 2), en De Meesterproeven (DLC-pakket 1) dat eerder dit jaar uitgebracht werd.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Legend of Zelda Breath of the Wild

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden