Alle Nieuws

Deep Silver en 4A Games bevestigen lancering Metro Exodus

door _TheGamer_
08-12-2017 10:29
Geen reacties

Deep Silver en 4A Games hebben vandaag aangekondigd dat Metro Exodus in het najaar van 2018 wordt gelanceerd op Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4 computer entertainmentsysteem en pc.

De Aurora trailer, getoond tijdens de Games Awards, werpt een blik op post-apocalyptische Moskou, een vijandige wereld, opgesloten in een eindeloze nucleaire winter. De wanhopige mensen die nog steeds proberen te overleven in de Metro tunnels, hebben de hoop op een leven buiten Moskou allang opgegeven… allemaal op één na.

Als Artyom leid je een team van Spartan Rangers tijdens een ongelooflijke tocht doorheen post-apocalyptisch Rusland, op zoek naar een nieuw leven in het Oosten. Het verhaal speelt zich af gedurende een volledig jaar, van de lente, over de zomer en herfst tot in de diepte van de nucleaire winter.

Geïnspireerd op de populaire boeken Metro 2033 en Metro 2035 door Dmitry Glukhovsky, zet Metro Exodus het verhaal voort van Artyom in het grootste Metro avontuur ooit.

“We werden overweldigd door de reacties van onze fans op de aankondiging van Metro Exodus op E3”, aldus Andriy Prokhoriv, Creative Director en medeoprichter van 4A Games. “Het spijt ons dat jullie zo lang hebben moeten wachten op meer nieuws, maar jullie zullen de komende maanden veel meer van ons horen.”

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden