Alle Nieuws

Hic Sunt Dracones - Dragon’s Crown Pro komt in 2018 uit voor de PS4

door _TheGamer_
06-12-2017 14:42
Geen reacties

Het is tijd om terug te kregen naar de gruwelen van het ondergrondse labyrint van Wallace, tegen monsterlijke orks te strijden in het ondergrondse fort van Bilbaron, en op een vliegend tapijt door een magische toren te vliegen. Want… Dragon’s Crown Pro komt naar het Westen!

Het betreft een remaster van de veelgeprezen ‘hack and slash, couch co-op, beat 'em up’-2D-game uit 2013. Deze game van Vanillaware en ATLUS keert in 2018 terug naar PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. Dankzij de verbeterde beelden en presentatie, toegespitst op de huidige generatie consoles, schenkt de jacht op schatten in het koninkrijk van Hydeland meer voldoening dan ooit.

Dragon’s Crown Pro bevat alle spelelementen van het origineel, inclusief Vanillaware’s betoverende 2D-beelden en prachtig getekende personages, maar dan met upgrades voor de huidige generatie.

Dragon’s Crown Pro biedt onder meer het volgende:

Zeker geen draak van een game – Vanillaware’s kenmerkende artstijl komt fraaier dan ooit tot leven met prachtig, gedetailleerd artwork en 4K-ondersteuning. Hak, knuppel, schiet en grijp je een weg door de sfeervolle kerkers van Hydeland.

Een opzwepende, avontuurlijke soundtrack – De soundtrack van de legendarische componist Hitoshi Sakimoto is opnieuw opgenomen met een live-orkest, voor de perfecte muziek om spelers te begeleiden tijdens hun jacht op de Dragon’s Crown.

Glorieuze presentatie – Kies zelf of je de Engels of Japanse audio wilt horen! De schermteksten worden gelocaliseerd naar Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Alle koninklijke toeters en bellen – Wanneer je Dragon’s Crown al bezit, kun je de opgeslagen gegevens van die versie gewoon gebruiken. Er komt ook online cross-play- & cross-save-compatibiliteit met de versies voor PS3 en Vita. O ja, alle patches, functies en de Storyteller Voice Pack DLC van het origineel zijn ook inbegrepen!

Fun met z’n vieren – De lokale en online couch co-op zijn uiteraard terug, zodat twee tot vier spelers samen kunnen strijden voor eindeloos veel speelplezier.


Net als in het originele Dragon’s Crown, moeten groepen helden vreselijke beproevingen ondergaan in de doolhofachtige kerkers van het middeleeuwse fantasiekoninkrijk Hydeland. Terwijl ze steeds dieper in de kerkers afdalen, krijgen ze missies en opdrachten van non-speler-personages als Samuel, de leider van het avonturiersgilde, en Lucian de tovenaar. Kies uit zes avonturiers (krijger, dwerg, amazone, tovenaar, elf en heks) en gebruik hun unieke vaardigheden om het verhaal achter de ultieme schat, de Dragon's Crown, te ontrafelen.

Dragon's Crown Pro komt in 2018 zowel fysiek als digitaal beschikbaar voor de PS4 en PS4 Pro.

Vergelijk prijs voor Dragon's Crown Pro PlayStation 4

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden