Alle Nieuws

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege lanceert vandaag Operation White Noise

door Eszy
05-12-2017 16:55
1 Reacties

Operation White Noise

Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, een angstaanjagend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden.

De drie nieuwe Operators zijn nu direct beschikbaar voor spelers met de Year 2 Pass en zijn vanaf 12 december door alle overige spelers vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Spelers kunnen de Year 2 Pass nog tot en met 12 december aanschaffen om zo vroegtijdig en direct toegang te krijgen tot de nieuwe Operators van Operation White Noise en die van eerdere Operations van Year 2.

25 miljoen spelers

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft inmiddels ook de iconische mijlpaal van 25 miljoen spelers bereikt. “Investeren in de speler is altijd de kern van succes van deze game geweest en een lange levensduur is daarbij van groot belang voor ons. We blijven deze game steeds verder ontwikkelen met de community in het achterhoofd”, aldus Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege. “We zijn enorm blij om te zien dat de community onze game heeft omarmd, geïntroduceerd aan vrienden en ons écht heeft doen begrijpen wat mogelijk is met wat wij gemaakt hebben.”

Als teken van toewijding om nieuwe, kwalitatieve content te blijven ontwikkelen voor de altijd groeiende community, is ook Year 3 onlangs aangekondigd. Dat betekent dat spelers van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ook in 2018 blijven genieten van gratis extra content die iedere drie maanden op ze staat te wachten.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen (1)

  1. _TheGamer_

    Very nice 😄

    20d, 21:59
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden