Alle Nieuws

Nieuwe update voor Tom Clancy’s The Division

door Eszy
05-12-2017 09:01
Geen reacties

Update 1.8 genaamd Resistance live in Tom Clancy’sTM The Division. Deze update is vandaag beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Op dezelfde tijd is de game van 7 december tot 10 december gratis te spelen op alle platformen. Van 5 december tot 10 december krijgen spelers gratis toegang tot alle uitbreidingen die er momenteel zijn, namelijk Underground, Survival en Last Stand.

Update 1.8 is de grootste gratis update voor Tom Clancy’s The Division tot nu toe en breidt de game uit met een nieuw gebied genaamd West Side Pier waar alle spelers toegang tot krijgen. Naast de verscheidene open wereld activiteiten die over de hele map verspreid zijn, bevat West Side Pier twee nieuwe gamemodi:

-       Resistance (PvE-modus) – In Resistance werken de verschillende facties samen om tegen andere Division-agenten te vechten. Verschillende vijandige NPC’s vallen de vier spelers in vlagen aan, die zo lang mogelijk moeten zien te overleven. De buit die verslagen tegenstanders laten vallen, kunnen spelers gebruiken om nieuwe tactieken op te stellen. Spelers moeten in deze modus samenwerken en de beste strategie bedenken om zo lang mogelijk te overleven, waarmee ze betere beloningen verdienen.

-       Skirmish (PvP-modus) – In Skirmish strijden twee teams van vier tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd de meeste vijanden te doden. Elk verslagen tegenstander telt voor één punt. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, wint.

Bovendien bevat Update 1.8 een nieuwe sociale hub, verbeteringen aan de Underground-uitbreiding en aangepaste rogue-mechanieken. Daarnaast kunnen spelers de kwaliteit van hun favoriete uitrusting verbeteren dankzij de optimalisatie van het gearsysteem.

Om de release van Resistance te vieren, zijn zowel Tom Clancy’s The Division als alle uitbreidingspakketten tijdelijk gratis beschikbaar:

Free DLC Week

Van 5 december tot 10 december krijgen spelers op alle platformen gratis toegang tot de uitbreidingen die er momenteel zijn, namelijk Underground, Survival en Last Stand. Ook Free Weekend-spelers profiteren van deze proefperiode.

Free Weekend

Van 7 december tot 10 december krijgen nieuwkomers op alle platformen toegang tot de volledige game. Tijdens dit weekend vervalt de gratis trial, die al eerder beschikbaar was, maar deze wordt daarna weer ingevoerd. Met de gratis trial kunnen spelers zes uur lang tot maximaal level 8 spelen. Voor spelers die de gratis trial voor 7 december al gedownload hebben, worden de beperkingen hiervan tot het einde van het weekend opgeheven.

Tijdens het Gratis Weekend zijn er op alle platformen (digitale) kortingen op de Standard en Gold Edition van Tom Clancy’s The Division in de Ubisoft Store. De voortgang tijdens dit Gratis Weekend wordt overgedragen naar de volledige game wanneer spelers deze aanschaffen.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's The Division

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden