Alle Nieuws

Nieuwe trailer verschenen van Monster Energy Supercros

door _TheGamer_
30-11-2017 10:16
Geen reacties

Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars ter wereld, onthult met veel plezier de gloednieuwe trailer van Monster Energy Supercross – The Official Videogame, voor een eerste, uitgebreide blik op deze titel.

De trailer toont de officieel gelicenseerde content in de game: de beste coureurs van zowel de 250SX- als 450SX-klasse, de officiële motors en alle iconische tracks van het Monster Energy Supercross Season 2017.

De trailer begint met Angel Stadium in Anaheim, waar 450SX-atleten als Chad Reed, Cooper Webb, Ryan Dungey, Marvin Musquin en Ken Roczen strijden om de top van het klassement. Na Anaheim is het de beurt aan de 250SX East-klasse in Lucas Oil Stadium te Indianapolis: Adam Cianciarulo maakt zich los uit de groep voor een felle strijd tegen Joey Savargy. Terwijl de 450SX-klasse de strijd voortzet in het U.S. Bank Stadium van Minneapolis, racen coureurs van de 250SX West-klasse door het University of Phoenix Stadium in Arizona. De Daytona-track in Florida is de volgende beproeving voor 450SX-racers, die door het regenachtige weer nog een extra uitdaging het hoofd moeten bieden. De competitie eindigt in het Sam Boyd Stadium van Las Vegas, waar de finalisten razendsnel naar de finish crossen. Wie zal er winnen?

De trailer biedt slechts een voorproefje van de vele content in de game. Het spannendste en spectaculairste off-road motorrace kampioenschap ter wereld komt als nooit eerder tot leven in Monster Energy Supercross – The Official Videogame, inclusief innovatieve parkoersontwerpen in herkenbare, prestigieuze stadions. Milestone heeft alles op alles gezet om de authentieke sfeer van de Supercross-evenementen over te brengen, en dit gecombineerd met een diepgaande studie van de technische aspecten om alle fans een meeslepende ervaring van topniveau te leveren.

Dankzij gebruik van de Unreal Engine 4 heeft Milestone de technische standaarden op alle gebieden van de productie kunnen verhogen, van design tot graphics. De echte Supercross-sfeer komt tot leven met pyrotechnische effecten en getrouwe reproducties van tracks, stadions, motors en gezichten van de coureurs, voor een groots visueel festijn.

Visuele verbeteringen zie je bijvoorbeeld terug in de gedetailleerde grondtexturen, ontwikkeld met behulp van een verbeterd texturensysteem, en de lichteffecten, die alle weersomstandigheden nog realistischer maken.

Wat de technische evolutie betreft, kon het ontwikkelteam dankzij een nieuw 3D-scanningsysteem extra gedetailleerde renders van de gezichten van coureurs maken. De gezichten van de racers zijn nagebootst met behulp van een ‘structured light’ 3D-scanner, slechts iets groter dan een klassieke digitale spiegelreflexcamera, die de rondingen en kleur van hun gezichten leest en reproduceert in een realtime 3D-model, dat later door ontwerpers verder werd verfijnd. Fotogrammetrie werd gebruikt om zeer nauwkeurige 3D-modellen van alle parkoersen te maken, daarbij ondersteund door SpiderCams en klassieke camera’s.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame verschijnt 23 februari 2018 voor PlayStation4, Xbox One en Windows PC/STEAM, iets later gevolgd door een versie voor de Nintendo Switch. Het Supercross Championship komt ook naar mobiele platformen met de app Monster Energy Supercross Game, deze verschijnt in februari 2018.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Monster Energy Supercross

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden