Alle Nieuws

Elder Scrolls Online 10 miljoen spelers viering

door Eszy
29-11-2017 17:20
Geen reacties

10 miljoen spelers viering brengt Free Play Week op PS4/PC/Mac,
Speciaal Dungeon Event en flinke kortingen

Er is nooit een beter moment geweest om de 10 miljoen spelers op avontuur in Tamriel te vervoegen in The Elder Scrolls Online. Als onderdeel van de #10MillionStories viering, biedt ZeniMax Online Studios de komende dagen aan spelers ongelofelijke mogelijkheden aan om gemakkelijk te beginnen met de game en mooie bonussen te verdienen.

Het evenement bestaat uit een week lang Free Play Week voor PS4, PC en Mac, vanaf 30 november tot 6 december alsook een speciaal Dungeon Event vol geweldige beloningen en flinke kortingen op elk platform bij aankoop van de game.

Check hier de trailer voor de viering voor het bereiken van 10 miljoen spelers:

PC/PS4/MAC FREE PLAY WEEK

Van 30 november tot 6 december krijgen spelers een week lang de kans om Tamriel gratis te verkennen, hun personage te creëren en te verbeteren, quests te doen en in kerkers te gaan met vrienden en hun eigen verhaal te vormen binnen de grootste Elder Scrolls-ervaring tot nu toe. De Free Play Week houdt in:

Een gigantische open wereld vol avontuur: toegang tot de volledige The Elder Scrolls Online basisgame (zonder ESO: Morrowind). Verdwaal alleen of met vrienden voor honderden uren in Tamriel.

500 gratis Crowns: Gloednieuwe accounts ontvangen 500 Crowns om in de Crown Store uit te geven aan unieke huisdieren, behulpzame XP scrolls, toverdrankjes en nog veel meer.

Behoud van voortgang: voortgang uit voorgaande Free Play evenementen blijven behouden voor zij die kiezen om terug te keren. Alle gemaakte personages, aangekochte Crown Packs, of artikelen aangekocht in de Crown Store blijven behouden net als de voortgang gemaakt in de Free Play Week, voor zij die achteraf beslissen om de game te kopen.

PlayStation 4 spelers moeten wel over een actief PlayStation Plus lidmaatschap beschikken om de game te downloaden in de PlayStation Store. Pc en Mac-spelers kunnen de game downloaden en meteen spelen via de officiële site of de Steam client.

#10MILLIONSTORIES IN-GAME DUNGEON EVENT

Van 30 november om 16:00 uur tot 6 december om 16:00 uur, kunnen alle ESO-spelers deelnemen aan het speciaal Dungeon event en kans maken op bonus in-game rewards, waaronder te consumeren items en verzamel-prijspakketten die huisdieren, outfits en mounts bevatten. Spelers moeten enkel een willekeurige kerker voltooien via de in-game Dungeon Finder (Normal of Veteran). Op die manier krijgen zij een Mysterious Reward Box. Alle personages op alle platformen krijgen de mogelijkheid om deel te nemen, ook Free Week Play-spelers.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Elder Scrolls Online

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden