Alle Nieuws

Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall vanaf 8 februari beschikbaar

door _TheGamer_
28-11-2017 17:18
Geen reacties

Civilization VI: Rise and Fall introduceert nieuwe keuzes, strategieën en uitdagingen voor spelers terwijl ze hun beschaving door de eeuwen heen leiden. De uitbreiding introduceert nieuwe Great Ages, een nieuw loyaliteitssysteem voor steden en gouverneurs, en breidt de huidige systemen voor diplomatie en regeringen uit. Het voegt ook negen nieuwe leiders, acht nieuwe beschavingen en een reeks nieuwe eenheden, districten, wonderen, gebouwen en meer toe. Spelers kunnen hun rijk nu naar een Gouden Eeuw van welvaart leiden, of glorieus uit een Donkere Eeuw herrijzen naar een gedenkwaardige Heldeneeuw.

“Sid Meier’s Civilization is 2K’s langst lopende franchise en we zijn enorm trots om deze spannende en dynamische uitbreiding te onthullen, zodat fans Civilization VI  op gloednieuwe manieren kunnen beleven,” zei Matt Gorman, VP van Marketing bij 2K. “De uitbreiding Civilization VI: Rise and Fall komt uit na een jaar van content en updates voor Civilization VI en is het perfecte moment voor zowel veteranen als nieuwkomers om nog één beurt te besteden aan hun rijk.” 

“Met het nieuwe systeem van Great Ages in Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall kunnen spelers de hoogte- en dieptepunten van het bouwen van een rijk ervaren door uitdagingen uit de geschiedenis, die ze eeuwige roem of het stof van de vergetelheid opleveren,” voegde Anton Strenger, Lead Designer bij Firaxis Games, toe. “Met de nieuwe opties in deze uitbreiding worden spelers zowel uitgedaagd als beloond op manieren die we nog nooit hebben gezien in de 26 jaar dat Civilization bestaat.”

Belangrijke opties in Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall zijn:

·          GREAT AGES: Je beschaving gaat op en neer en bereikt historische momenten. Zo kom je dichter bij de Donkere of Gouden Eeuwen, die elk specifieke uitdagingen of bonussen bieden, afhankelijk van jouw acties in het spel. Overkom je een Donkere Eeuw, dan is je volgende Gouden Eeuw nog sterker – een Heldeneeuw.

·          TROUW: De trouw van je steden aan jouw leiderschap wordt nu individueel gemeten. Laat je het te laag komen, dan voel je de gevolgen: een lage opbrengst, opstanden en de mogelijkheid om je stad te verliezen aan een andere beschaving, of aan onafhankelijkheid. Maar het verlies van de ene beschaving kan jouw winst zijn: door trouw te inspireren in steden op de hele kaart kun je je grenzen verder verleggen.

·          GOUVERNEURS: Werf, stel aan en verbeter krachtige personages met unieke specialisatiebonussen en manieren van promoveren om je steden aan te passen en hun trouw te versterken.

·          VERBETERDE ALLIANTIES: Een verbeterd systeem van allianties geeft je de mogelijkheid om verschillende soorten allianties aan te gaan en bonussen te verdienen.

·          NOODGEVALLEN:  Als een beschaving te machtig wordt, kunnen andere beschavingen een pact aangaan tegen de bedreigende beschaving en beloningen, of straffen, verdienen wanneer het noodgeval afloopt.

·          TIJDLIJN: Bekijk op elk moment de geschiedenis van je beschaving met de nieuwe tijdlijn, een visuele reis door de historische momenten die je hebt beleefd op je pad naar de overwinning.

·          NIEUWE LEIDERS EN BESCHAVINGEN: Er worden negen nieuwe leiders en acht nieuwe beschavingen geïntroduceerd. Ieder brengt unieke bonussen en gameplay, plus in totaal acht unieke eenheden, twee unieke gebouwen, vier unieke verbeteringen en twee unieke districten.

·          NIEUWE GLOBALE CONTENT: Er zijn acht nieuwe wereldwonderen, zeven natuurlijke wonderen, vier nieuwe eenheden, twee nieuwe verbeteringen, twee nieuwe districten, veertien nieuwe gebouwen en drie nieuwe hulpbronnen toegevoegd.

·          VERBETERDE GAMEPLAYSYSTEMEN:  Het systeem voor regeringen is verbeterd met nieuwe keuzes voor je beleid. Ook zijn bestaande systemen verbeterd.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Civilization 6 (VI)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden